Reklama

Reklama

Doktorka z Dixie

(seriál)
  • USA Hart of Dixie (více)
Trailer 1
USA, (2011–2015), 51 h 38 min (Minutáž: 40–41 min)

Tvůrci:

Leila Gerstein

Hrají:

Rachel Bilson, Wilson Bethel, Scott Porter, Jaime King, Laura Bell Bundy, Cress Williams, Tim Matheson, Kaitlyn Black, Brandi Burkhardt, McKaley Miller (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(76)

Zoe je mladá talentovaná lékařka, jejím snem je kardiochirurgie. Je ale tak zaujatá prací, že nedokáže vidět v pacientech lidi. Je si jistá, že dostane místo v nemocnici, ale šéf kliniky jí vytkne nedostatek citu. Podmínka pro získání místa je, že stráví rok jako praktická lékařka mezi lidmi. Zoe odjíždí do BlueBell, kde jí už čtyři roky nabízí místo místní lékař. Malé město je pro ni jako noční můra, ale zachrání život pacientce při porodu. Pak se dozvídá, že lékař, který si přál, aby po něm přebrala praxi, byl její otec. Rozhodne se zůstat a nevzdat se bez boje. (TV Nova)

(více)

Videa (58)

Trailer 1

Recenze (118)

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Klon Gilmorových holek, jen o hvězdičku horší. U Gilmůrovic byla všechna ta příjemnost, všudypřítomná láskyplnost a hloupé postavičky relativně vtipné a divák si k nim dokázal najít cestičku, aby je po pár dílech považoval za kouzelně normální a až jim záviděl. Ale tento přeslazený dortík plný Kenů a Barbie z módního katalogu je už tak moc sladký, že cukrovkáře zabíjí jen pohledem na něj. Další seriál pro mladé matky, než se vydají do školek pro své ratolesti a potom zkusí uklohnit nějakou baštu z ředkviček, buřtů a špaget pro svého milovaného pupkáče potícího se u pásu, který se kouzelným Kenům nerovná ani po podrážky BlueBellovských bot, dle libózního receptu z nevarimevanka@cz. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vtipné, optimistické, místy ze života... Typický americký venkov v kombinaci s nádhernou Rachel Bilson, která je stále awesome, tomu se nedá odolat. Výborné postavy, výborní herci, krásně se na to kouká, krásně se u toho odreagujete. Teď jen držet palce, aby se to nezkazilo a aby to běželo co nejdéle (ve stejné či lepší kvalitě)! EDIT: Po půlce sezóny začíná být koncept lehce ohraný, postavy se nikam neposouvají a děj je více méně epizodní. Stále je to dobré, ale už ne na nejvyšší příčky. První série zůstala zatím nedokoukána, nechci si to úplně zkazit. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po poctivě zhlédnutých 3 sériích. První, to byla taková klasika - vztahovka. Druhá řada byla skvělá, hltala jsem každý díl, postavy se posouvali mně sympatickým směrem. No, a třetí řada sice nabídla opravdu velikou proměnu hlavních charakterů, ale taky dost klesavou tendenci a opakující se zápletky. Takže ani nevím, jestli se mi bude chtít koukat dál... Možná kvůli Wadeovi :) ------------- A seriál je u konce. Poslední série byla stejně milá jako ty předchozí. Až mi je líto, že je konec. Na druhou stranu tvůrci skončili včas, dokud se kvalita nezačala propadat. Chybět mi bude ta pozitivita, žádná velká deprese, atmosféra. Možná se někdy kouknu zase pěkně od začátku. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Další seriál z tmářského Jihu, další verze Doktora Hollywooda, tentokrát se barbie a opravdu velmi těžko uvěřitelná cynická doktorka (výtečný kardiochirurg, OLOL!) Rachel Bilson přesune kamsi do Alabamy, aby se naučila pracovat s pacienty. Bohužel další ukrutně předvídatelná limonáda CW, přesto nakonec celkem koukatelná. Ale ne pro mě. 40%. ()

LaMangue 

všechny recenze uživatele

V originálním znění je seriál ještě ujetější, než se zdá...Ale takovým správným, jižanským, čerstvým, optimistickým (a pitomým) způsobem. Dokonalé odreagování, pokud si nějak zvlášť nepotrpíte na hluboké dojmy a zároveň vám nevadí postavy, jimž byste často nejradši jednu natáhli ;-) ...ale to sem zkrátka patří. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (7)

  • Obě sestry Breelandovy Lemon (Jaime King) a Magnolia (Claudia Lee) byly pojmenovány podle stromů. (hellstruck)
  • Od roku 1950 v Alabamě platí zákon, že na každé licenci auta musí být napsána fráze "Heart Of Dixie" doplněná nakresleným srdíčkem. (hellstruck)

Reklama

Reklama