Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po devíti dílech ... zatím jsem spokojen s lehce stoupající kvalitou dílů i pomalým rozšiřováním charakterů vedlejších postav ... není to asi žádný odvaz, který dostane každého od prvního dílu a celkově není seriál zrovna hláškující ... jenže to mi nikdy nepřišlo ani na TAHM, celé to stálo na osobnosti Charlieho a k tomu se občas někdo přidal ... když přestane působit prostředí seriálu tak lacině už od úvodní znělky (dá se tomu říkat znělka?), hravě asi předběhne TAHM (1.-8. série, z 9. jsem viděl dva díly, nechápu, že dokázali odvysílat celou sérii)... ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Chvíli jsem se sice chytal nicméně v průběhu druhé sezony už se se seriálem docela vezu. Není to nic kulervoucího a TOP ale svoje kouzlo to má a to nejen díky Charliemu. ... Přiznávám, že postupem času mě to hodně chytlo a se zvyšující se úrovní mi bylo hodně líto ubývajících dílů přede mnou. S Charliem je to zkrátka od Dva a půl chlapa takový dlouhodobý kamarádský vztah přes párty, chlast a ženský. Pro osobní pouto tak zvyšuji na 5*. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpátky a s ním i jeho humor, který dosahuje stejné kvality jako v 2,1/2 muže. Problémem jsou ale ostatní hlavní a vedlejší herci, kteří jsou očividně nováčci a nedokáží navodit humorně uvěřitelnou atmosféru a držet tempo s Charliem. Po první serii dávám průměr, ale na druhé určitě ještě šanci dám. ()

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Tak po pozretí prvej časti verím vo veľký úspech tohoto seriálu.Dva a pol chlapa padá a tento seriál by mohol byť záchranou pre zdrvených fanúšikov D.a.p.chlapa. Možno by to ani nebolo tak exelentné , ale od charlieho môžme očakávať veľké veci a to hrá do kariet tomuto seriálu. Dávam 5 * , verím že majú na top seriály vôbec. ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom byl pro mě velkým překvapením. Čekal jsem vyčpělý a nevtipný humor typický pro většinu amerických sitcomů, ale nakonec jsem se u každé epizody skvěle bavil. Musím ocenit i to, že tvůrci se už od první scény nebáli nekorektního humoru, který by dnes už asi neprošel, ale seriálu velmi přidal na vtipnosti. Charlie Sheen opět prakticky hraje sám sebe a sekundují mu skvělé barvité vedlejší postavy, a také jeho vlastní táta. Stejně jako Dva a půl chlapa (před jeho vyhazovem), je celý seriál opět postaven především na Sheenovi, který má stále takové charisma, že to funguje. Hned na začátku si vyřizuje účty s producenty Dva a půl chlapa, aby poté kvalitou svého nového seriálu překonal ten starý. Škoda, že byl Kurz sebeovládání nakonec zrušen, podle mě se jedná o velmi podhodnocený počin. Možná je to ale dobře, lépe 100 kvalitních epizod, než dvanáct sérií, z nichž posledních pět balancuje s vyždímaným potenciálem na hraně trapnosti (zdravím Dva a půl chlapa či Teorii velkého třesku). ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • První díl sledovalo 5,47 milionů diváků, což je pro stanici FX rekordní sledovanost a zároveň o rekordní sledovanost sitcomu na kabelové televizi. (S.W.A.T)
  • Hlavní herec Charlie Sheen sám doopravdy navštěvoval podobné terapie, aby dostal svůj vztek pod kontrolu. [Zdroj: cool.iprima.cz] (jurama525)
  • Názov každej epizódy sa začína slovom “Charlie“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama