Reklama

Reklama

Agent Carter

(seriál)
  • USA Marvel's Agent Carter (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2015–2016), 12 h 35 min (Minutáž: 41–43 min)

Kamera:

Edward J. Pei

Hrají:

Hayley Atwell, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Dominic Cooper, James D'Arcy, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Kyle Bornheimer, Meagen Fay, Bridget Regan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Píše se rok 1946 a nastanuvší mír uštědřil Peggy Carter silnou ránu, když je nyní zatlačována do pozadí muži vracejícími se z války za oceánem. Při práci pro tajnou organizaci SSR (Strategické a vědecké rezervy) tak musí Peggy vybalancovat své administrativní povinnosti s plněním tajných misí pro Howarda Starka. (oficiální text distributora)

Diskuze

KosSs

KosSs (hodnocení, recenze)

Právě že scéna s utíkajícím vědcem, mi přišla možná i nejlepší z celého dílu.
Stačilo se zeptat pána domu kam ta chodba vede, sejít po bočním schodišti a je to...chytrost zvítězila 

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Tak shlidnuto, pilot je super, neni to moc feministicke ani blbe jak jsem ocekaval, nejake vtipy tam jsou. Nejlepsi byl Howard S. na zacatku, Jarvis je taky super. Scenaristi slibili obriho zaporaka Marvelu ale zadneho Leviathana vubec neznam. Tedy je to organizace. A druhy dil byl docela slabsi, vtipy uz nebyly moc na urovni, a treba ta scena kdy se ten vedec rozhodne utikat a ona jenom vyjde po schodech a prasti ho...nudna scena.

Jinak akcni sceny jsou docela dobre a Vanko byl taky super pridavek.

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Takze Anarvinovi se nelibily prvni dve serie Arrowa, ale treti uz jo? Ja to mam docela naopak..Druha serie byla pro me nejlepsi. Jinak 3. serie se zacala rozbihat az od 6. dilu a hlavni zaporak nema na Barrowmana nebo Benneta.

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

venalce

To, že se seriál odehrává před kraťasem není teorie, ale fakt. Sami tvůrci to potvrdili už během přípar seriálu.

na příspěvěk reagoval venalce

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

erased

Však jo, jen jsem se pokoušela zachránit tvůrcům důstojnost...neúspěšně. Osobně taky zastávám teorii, že seriál se odehrává před kraťasem.

na příspěvěk reagoval jh666

erased

erased (hodnocení, recenze)

venalce

A co typicky nejjednodušší vysvětlení, že to byla prostě lenost, šetření, nebo kombinace obojího? Za takovou párvteřinovou prkotinou se snad ani nic víc hledat nedá a každému zdravě uvažujícímu jedinci dojde, že se seriál odehrává před kraťasem, když v něm očividně ještě SHIELD není...

na příspěvěk reagoval venalce

venalce

venalce (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix , jh666

Jop, je to prostě takové odbytí něčeho, co je buď moc komplikované nebo prostě odfláknuté (ale dotyčný se to snaží zamaskovat). Tohle bude zřejmě obdobný případ - dávalo by větší smysl, kdyby se kraťas odehrával až po seriálu, ale tvůrci vrazili pár záběrů z kraťasu do prvního dílu a tím si dost naběhli, protože tu najednou vyvstává pár těžko vysvětlitelných otazníků.

na příspěvěk reagoval erased

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

venalce

Na začátku, kde jsou tam ty Capovy flashbacky a pak tam byl rychlý záběr z toho kraťasu, kdy Carterová zneškodní nějakýho týpka (ten co proletí oknem).

na příspěvěk reagoval venalce

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

Odehrává se to před kraťasem, však to z toho jde poznat :) a přesně tak, taky jsem četl, že vlastně ten kraťas je závěr seriálu v podstatě

KosSs

KosSs (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Na konci kraťasu přece volá Stark Mrs. Cartet, ať s ním jde vést SHIELD, a zatím je Stark psancem, takže to musí být před kraťasem...si myslím, že tím to uzavřou .

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Tak podle mě skvělý start, Jarvis je hodně skvělá postava, taky Angie (kterou hraje Lyndsy Foncesca z HIMYM) je hodně dobrá, Agent Carter dokazuje, že má hodně velký potenciál. Hodně mě ale překvapilo, že SPOILER hned v prvním díle zabijou tu spolubydlící Peggy (ta blondýna), myslel jsem že to bude vedlejší postava :/ ale co, Foncesca je lepší!! :DD

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Anarvin

Nejlepší se mi zdála druhá sezóna, ale ta třetí, to už je opravdu kiks... Třeba ta scéna s motorkama a celkově to stupidní chování postav je až do očí bijící. Chtělo by to tam zas etrošku opepřit akcí.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

erased

Nevím, jestli bych hctěl vidět latex na nějaké 100kg ženě :D . Jinak k seriálu a těch efektech apod. Ono podle mě i už ty auta a celkově to dobové ztvárnění bude něco stát (hodně to je jenom plátno a pár kulis) a tak se na něčem musí šetřit. Ale je škoda, že dneska se všechno dělá pro peníze. Jako ne že bych taky nejel po zisku, ale když mám tolik skoro miliardových filmů, tak snad těch 100 mega na seriál by se dalo dát stranou ne? :D . Ale zase kdo ví, jak to tam mají a kvalitu seriálu nejde hodnotit podle efektů, ale podle toho, jak mě baví. Sice někdy to působí rušivě, ale není to nejhorší. Ale chctěl bych opravdového serialového nástupce po konci CA. Zatím fakt těch 60%. 

Související novinky

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

The Boys se dočkají animovaného spin-offu

06.12.2021

Drsnému komiksovému seriálu The Boys aka Banda se na Amazonu extrémně daří. Seriál se brzy dočká již třetí série, streamovací gigant mu ale rovněž chystá i několik spin-offů. Tím prvním hraným bude… (více)

Kdo se vydá na Krypton?

Kdo se vydá na Krypton?

04.09.2016

Celovečeráky od DC teď možná trochu zaostávají za těmi od Marvelu, na malé obrazovce je ale situace opačná. Marvelu se daří jen u Netflixu a s Agent Carter a Agents of S.H.I.E.L.D zásadní úspěchy… (více)

Constantine definitivně končí

Constantine definitivně končí

08.06.2015

Americké televize zruší každý rok řadu seriálů, které si nenajdou fanouškovskou základnu. Obvykle jde o zcela originální projekty, o to podivnější je tedy osud seriálového Constantinea. Momentálně na… (více)

Marvel obsadil nové superhrdiny

Marvel obsadil nové superhrdiny

25.12.2014

Benedict Cumberbatch v roli Doctora Strange je pro Marvel velká výhra. Comicsový gigant ale roztahuje svoje sítě i na televizní obrazovce, kde se už v lednu objeví Agent Carter, a také na internetu.… (více)

Reklama

Reklama