Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 2
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Marquis k tomuto seriálu (1)

Četníci z Luhačovic (2017) 

Bez Zedníčka bych dal odpad. Mladej Donutil hraje vsude stejne ve vsech filmech- predcita text. Jedinej co v tomto serialu hraje je z nich Zednicek. kterej to za tuto roli nevim proc schytal od vsech. Jeho cechonemcina je skvele zvladnuta. Proste pan herec. To je ten rozdil- donutil je za donutila, zednicek je rakusak. Otresne zapletky, "nenapadna" propagace potratu, v poslednim dile LGBT, romove jsou ti citlivi, ktere tenkrat nepravem prisne vyhaneli a dalsi srandy. V kazdem dile je jedno takove tema. Nedivim se, TV v kazdem rezimu slouzi k ovladani mas- kontrole toho co si maji myslet. A vyuziva se k tomu i dobrosrdecni serial. Nic se nezmenilo. Delali to fasisti, komunisti...proc by se to melo menit. Jen ted uz tlaci cim dal vic na pilu. Moc bych si pral mluvit s dnesnimi scenaristy, kteri se tomuto museji podrizovat, jinak si nevrznou. Na malomeste se vrazdi, prepada, krade, strili jak nekde v Bronxu. ale to je detail. Serial si mel vybrat- bud byt naivni a hloupost by nevadila, nebo si hrat na tehdejsi realitu. Tady se snazili oboje skloubit a tak nelogicnosti a nesmysly vadi a biji do oci. Hadam, ze za to muzou Cetnicke humoresky, kde se to ale nejak podarilo vybalancovat. Tu se to prelava zleva doprava. Meli se priklonit vic k jednomu nebo druhemu. ()

Reklama

Reklama