Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 2
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele HonzaBez k tomuto seriálu (3)

Dopis se záhrobí (2017) (E09) 

To si fakt dělá už někdo srandu... naprostá parodie... Některé díly byly ještě ucházející, ale co tam nastoupil velitel Sova, fakt neuvěřitelná blbost. ()

Bestie (2017) (E10) 

No vida, že to jde, když se chce. Stačilo se zbavit idiotského velitele Sovy a nemíchat více žánrů dohromady. A když k tomu ještě přibyl téměř hororový příběh podle skutečné události, narodila se skvělá detektivka. Luxusní byl nápad, jak dotyčné přimět k tomu, aby se přiznali. Škoda, že takovýchto dílů nebylo v seriálu víc. ()

Udavač (2017) (E11) 

Gay lina příběhu by mi zas tak nevadila... Za to mě pořádně rozčilovaly některé rádoby komické (spíše trapné) scény spojené zejména s postavou nového strážníka a jeho matkou. Fakt nechápu, proč je třeba v tomto seriálu tak často míchat hrušky z jablky (detektivku s quasi komedii)... V Četnických humoreskách to sice bylo trošku taky, ale tam to nebyl tak nucený humor jako zde. Detektivní příběhy úplně špatné nebyly.. jen je škoda, že se člověk zcela nedozví, jak to bylo doopravdy pokud jde o ten obchod se zbraněmi. ()

Reklama

Reklama