Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele LadyPupu k tomuto seriálu (7)

Pytláci (2017) (E01) 

Oceňuji výpravu, kostýmy. Jinak mi ti četníci přijdou celkově zatím dost impotentní. ()

Baron Kafr (2017) (E02) 

"Co se to tady dít? To nedávat žádný smysl!" To teda fakt nedává smysl. Nein, nein, opravdu nevím, jestli je to špatným scénářem nebo režií, ale i relativně dobrý herci tady hrajou blbě, dialogy jsou místy neskutečně trapný, o totální absenci humoru a přemíře trapnosti nemluvím, krimi zápletky jsou o hovně. Jestli tomu nepomůže Karel Dobrý, tak se na to vyseru. ()

Rodokaps (2017) (E03) 

Hele, mně je jedno, jestli trať v Luhačovicích končí, taky je mi jedno, jestli se ty Četníci v Luhačovicích vlastně vůbec natáčí. Vadí mi spíš to, že si z nás tvůrci dělaj prdel, co se diváckého intelektu týká, protože jednotlivý zápletky jsou prostě slaboduchý, poetika starých časů úplně zabitá a samotní četníci (v čele s jejich velitelem) působí jako banda pitomců. ()

Evička (2017) (E05) 

Nejdřív se ztratí Evička, pak se ztratí kravička. Zatímco krávu s flekem na vemenu hledají všichni četníci, Evičku postupně nehledá skoro nikdo. Nebo to tak aspoň vypadá. Asi po půl hodině se scénárista splete a dojde k dramatu s atmosférou jak z jinýho filmu, aby to pak dopadlo tak, jak to dopadlo... ()

Staré dluhy (2017) (E06) 

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Velmi vtipný pokus o defloraci, ležérní lázeňskou atmosféru a střípky z nově se rodícího vztahu, vystřídalo postupně drama, které člověk nečekal. Na 5 to není z důvodu nevhodně použité hudby. Kdyby tvůrci u závěrečných titulků nechali ticho, byl by emocionální dopad silnější... P.S. Na prdel by zasloužili všichni ti, co tady v komentářích detailně (!!!) spoilerují. Fuck! ()

Dopis se záhrobí (2017) (E09) 

To je jak ta Čapkova pohádka Jak pejsek s kočičkou dělali dort... Jak ta dvě nebohá zvířátka splácala dohromady slanečky, syrečky, kyselé okurky atd. a psa z toho bolelo břicho. Tady splácali tvůrci v jednom dílu potraty, vraždu, kleptomanii, nekrofilii, tryznu za varana... A mě z toho rozbolela hlava. ()

Udavač (2017) (E11) 

Ta jedna hvězda není kvůli té gay lince, ale protože samotný příběh a celkové zpracování tohohle dílu stálo za starou bačkoru. ()

Reklama

Reklama