Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 2
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele nula87 k tomuto seriálu (13)

Četníci z Luhačovic (2017) 

Úroveň seriálu dost kolísala, a to jednak v souladu s tím, kdo stanici zrovna velel, a jednak s případy, které někdy byly zajímavé a silné, jindy banální a nudné. Ale celkově průměrný seriál, na který se dá jednou podívat. 60% ()

Pytláci (2017) (E01) 

Velmi opatrné 3*. Beru, že je to začátek, musíme se seznámit s postavami, prostředím a tak, ale od dalšího dílu prosím víc drajvu i humoru - jinak by to nešlo! 55% ()

Baron Kafr (2017) (E02) 

Tak bohužel ani druhá epizoda nepřinesla více vtipu a spádu - je to takové unylé a utahané. 45% ()

Rodokaps (2017) (E03) 

Tak obávám se, že už se to asi nezlepší, pokračuje to pořád stejně - zápletky divné, postavy nevýrazné, dynamika a spád téměř nulový. A humor, který by to mohl trochu zachránit, bohužel chybí taky - pokud za něj nepovažujete homosexuálního četníka v ženských šatech...40% ()

Tabačka (2017) (E04) 

Mírné zlepšení. Konečně vyšetřování zajímavého případu, a Pavla Tomicová začala vnášet i nějaký humor - konečně. Ale pořád se dá přidat...65% ()

Evička (2017) (E05) 

Tak snad to bude pokračovat alespoň na úrovni minulého a tohoto dílu, protože takhle je to poměrně dobře koukatelné. Zajímavý případ - ztracené dítě, obecní blázen, lynč a cikáni (to už se zase může psát? :-) ). Už chybí asi jen kousek do 4 hvězdy. 70% ()

Staré dluhy (2017) (E06) 

Tentokrát mi tam něco chybělo, a hlavně se obávám, že smrtí Dobrého Vlacha (který seriál v posledních dílech pozvedl), to zase sklouzne trochu dolů. Na druhou strasnu oceňuji odvahu tvůrců nechat v rodinném seriálu odprásknout jednoho z hlavních hrdinů, a to ještě sprostě a zbaběle zezadu. Uvidíme, kdo bude další velitel... ()

Padělek (2017) (E07) 

Bohužel se stalo, čeho jsem se trochu bál - nový velitel jenom směšná karikatura, případ taky nemastný neslaný. No a Láska pořád nemůže zasunout, a už mu z toho začíná hrabat. ()

Zpěvačka (2017) (E08) 

S odchodem Vlacha a tří temnějších a dramatičtějších dílů asi skončilo to lepší z tohoto seriálu. Tvůrci už to nějak asi doklepou se Sovou, který prodělal velmi zvláštní obrat, a s případy, které nikoho nenadchnou, ale ani neurazí. ()

Dopis se záhrobí (2017) (E09) 

Karikatura Sovy dosáhla svého vrcholu, už asi není kam dál jít. ()

Bestie (2017) (E10) 

No vida, poctivá kriminálka ze staré školy s až hororovým nádechem. Jeden z nejlepších dílů. ()

Udavač (2017) (E11) 

Nepříliš zajímavý díl pouze s několika lepšími momenty. ()

Dražba (2017) (E12) 

Vcelku důstojné zakončení seriálu. Všechno se tak nějak rozumně ukončilo a i případ byl nakonec ještě slušný. ()

Reklama

Reklama