Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Pimburger k tomuto seriálu (3)

Rodokaps (2017) (E03) 

Souhlasím s tím, že po unylém prvním díle a hooodně divném druhém díle s přehrávající Danou Batulkovou a trapnou gay zápletkou byl tento díl nejlepší a snad se seriál bude i nadále zlepšovat. Přestože nadávání na "luhačovické" nádraží také považuju za kravinu, kterou vymyslí pseudointoš nebo zkrátka urejpaný blbec, co nemá nic jiného na práci, musím souhlasit, že logika tu i přesto dostává pořádně na zadel a ztvárnění přepadení vlaku také nic moc. Na druhou stranu zápletka se Stavinohou a vyčůranou baronkou mě chytla a když se Robert Jašków v přítomnosti Lukáše Vaculíka přestal na okamžik pitvořit a začal předstírat, že je Stavinoha normální, na chvíli jsem si dokonce vzpomněl na Četnické humoresky. Díl se mi snad líbil i proto, že zde bylo dáno méně prostoru dvěma nesympatickým mladým četníkům. Jen tak dál! ()

Padělek (2017) (E07) 

Škoda, no. Karel Dobrý byl prostě Karlem Nejlepším. Po pitvořící se postavě Stavinohy je zde nová rádoby komická postava Sovy. Detektivní zápletka spojená s měnovou reformou Aloise Rašína velice dobrá, změna uniforem výtečná, bohužel ani toto nevyváží nesympatičnost některých postav. Ještě jednou škoda a tři hvězdy pro tento díl. ()

Bestie (2017) (E10) 

Škoda, že tam komické postavy nechyběly hned od začátku - pak by měl tento seriál hvězd přinejmenším jako Humoresky. Díl se mi samozřejmě líbil jako ostatním a pokud tam nejsou trapné figurky, tak oceňuji jeho provázanost s díly předchozími, stejně jako jakousi ponurost. Na rozdíl od Humoresek tam jsou šmejdi ještě větší šmejdi a jen málo osudů tam končí šťastně. To se mi na seriálu líbí - byla to hnusná doba a kdyby tam ukázali ještě větší bídu a zvěrstva, bylo by to perfektní. Hlavně už snad moc nebudou hýbat s postavami, i když se dneska "nenápadně" připomněla pro mě naprosto nadbytečná homosexualita Cmírala. Osobně to nechápu a jako by tvůrci vždy přišli s výborným nápadem a pak si řekli, že to je příliš dobré a že to radši zabijou nějakou hovadinou... ()

Reklama

Reklama