Reklama

Reklama

Četníci z Luhačovic

(seriál)
  • Česko Četnické trampoty (neoficiální název)
TV spot 1
Česko, 2017, 16 h 42 min (Minutáž: 82–86 min)

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Pavel Zedníček, Robert Hájek, Martin Donutil, Robert Jašków, Karel Dobrý, Jiří Langmajer, Igor Bareš, Dana Batulková, Ondřej Malý, Pavla Tomicová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj nového seriálu zavede diváky do roku 1919, kdy dva mladí četníci po ukončení školy přijíždějí na své první působiště. Čeká je opuštěná četnická stanice v lázeňském městě na jihu Moravy. Krátce po příjezdu vyšetřují svůj první velký kriminální případ. Vedle Roberta Hájka a Martina Donutila se v seriálu objeví Robert Jašków, Karel Dobrý, Pavel Zedníček, Pavla Tomicová, Ondřej Malý, nebo Igor Bareš. V současné době je připraveno celkem šest dílů seriálu a každý ze tří režisérů natočí dva díly po pětasedmdesáti minutách. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele tron k tomuto seriálu (3)

Pytláci (2017) (E01) 

Prvý diel a už zjavná veľká chuť byť novými Četníckymi humoreskami. Tie síce patria k mojim obľúbeným programom, na strane druhej nie som voči nim nekritický a uznávam, že niektoré časti sú fakt slabé, scenáre koľkokrát dosť biedne až jemne naivné a po vizuálnej stránke je to miestami tiež solídna slabota (Brno síce zbožňujem, ale proste to pôsobí poriadne, ehm... televízne). Četníci z Luhačovic sú na tom po vizuálnej stránke lepšie, dalo by sa povedať "filmovejšie". Postavy minimálne v prvej epizóde však ani zďaleka nie sú také sympatické, dobré a zaujímavé, ako v humoreskách, až na Pavla Zedníčka, ten je celkom fajn. ()

Baron Kafr (2017) (E02) 

Tak nie, stále to nie je ono. Kriminalistické prípady dosť slabé, nezaujímavé a jednoduché, atmosféra doby fajn a Zedníček tiež, ale to je zatiaľ asi tak všetko. Ako v Četníckych humoreskách, aj tu sa dosť svojsky medzi sebou bije feel good atmosférou s vcelku brutálnymi vraždami (dosť dobre nerozumiem takýmto postupom). ()

Evička (2017) (E05) 

„Ľudia sú beštie, to áno. Ale dokázali by spraviť niečo také?“ – „Videl som už horšie.“ Skvelý diel, 70%. Ak by to takto šlo ďalej, stane sa z toho seriálová klasika. Prípad s ukradnutou kravou slúži na vítané odľahčenie, pretože druhý prípad je riadne temný a vražedný. Možno si spomeniete na Vesničko má středisková, ale nechcem spoilerovať. Strašne veľa tomu dáva brutálne dobrý Karel Dobrý (sorry, musel som) ako šéf policajtov. ()

Reklama

Reklama