Reklama

Reklama

Kingdom

(seriál)
  • USA Navy Street (pracovní název) (více)
Trailer
USA, (2014–2017), 30 h 40 min (Minutáž: 43–56 min)

Tvůrci:

Byron Balasco

Hudba:

Tyler Bates

Hrají:

Frank Grillo, Kiele Sanchez, Matt Lauria, Nick Jonas, Joanna Going, Paul Walter Hauser, Jonathan Tucker, Juliette Jackson, Natalie Martinez, Mac Brandt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Seriál, který nás zavede hluboko do světa MMA zápasníků. Alvey (Frank Grillo) a Lisa (Kiele Sanchez) se snaží udržet jejich tělocvičnu Navy Street nad vodou. Jejich největší nadějí je syn Nate (Nick Jonas), který je skvělý zápasník. Zato s druhým synem moc dobře nevycházejí, nedokáže se usmířit se svým otcem. A aby toho nebylo málo, tak se z vězení vrací Lisin bývalý přítel a zápasník (Matt Lauria). (topr harley)

(více)

Recenze uživatele Bukk k tomuto seriálu (1)

Kingdom (2014) 

Zajímalo by mě, kdo se hlásil na tu postavu Natea, že nám Frank tvrdí, jak ostatní Nick převálcoval. Ano, tím prvotním impulsem ke sledování bylo právě obsazení Jonas brothera. Zvědavost. To, že se mu udělaly svaly a v poslední obě je víc nahatej než oblečenej ještě neznamená, že ho budu chválit, jak se z něj stává charakterní herec. Protože to, co předvádí je v podstatě jeden vyplašenej look rádoby tvrďáka, který má prý hledat sám sebe a druhou sérii bude hodně lidí sledovat jen proto, že místo awkward upocenýho sexu s nějakou rajdou se tam s velkou pravděpodobností ukážou two dicks. To jen na úvod. Proč jsem ale u Kingdom zůstala? Je to slušně rozjetej vlak, kdy je celkem easy si najít oblíbence. A jakmile se to povede, už se dá přežít nepochopitelně zkoněná postava hraná Frankem. A ačkoli by právě ti bojovníci měli být představiteli těch, co maj koule, tak tady je jasná nadvláda ženských. A je fajn sledovat, jak se to vyvíjí v prostředí mma. ()

Reklama

Reklama