Reklama

Reklama

The Greatest American Hero

(seriál)
USA, (1981–1983), 36 h 29 min (Minutáž: 46–95 min)

Hrají:

William Katt, Robert Culp, Connie Sellecca, Michael Paré, Faye Grant, André the Giant, Bob Saget, Marianne Muellerleile, Jeremy Kemp, Dennis Burkley (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(44)

Recenze (3)

Louie 

všechny recenze uživatele

Je to už celkem dávno, co jsem tenhle seriál viděl, ale jako hodně malej kluk jsem ho miloval, i když jsem měl jen pár dílů na VHS a celkem úspěšně mu konkuroval Knight Rider... Lehká parodie na Supermana, která ve své době slušně šlapala... Dneska by to nejspíš bylo už úplně jinak... ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Náramne podarený (tragi)komediálny seriál o obyčajnom chlapíkovi v nedobrovoľnej roli superhrdinu. Videl som zatiaľ len pilot a niekoľko dielov, ale už chápem, prečo sa to v porovnaní so stovkami iných seriálov 80. rokov stalo v USA televíznou klasikou. :-) ()

Iker.. 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je u nás poměrně neznámý, ale v Americe se stal hitem ( to můžeme vidět i v TBBT, kde Sheldon nosí často trička se znakem největšího Amerického hrdiny ). Seriál nám ukazuje jak je důležité neztratit manuál, když dostanete oblek, který vám dává nadpřirozené schopnosti od mimozemšťanů :-)) ()

Reklama

Reklama