Reklama

Reklama

Falcon a Winter Soldier

(seriál)
  • USA The Falcon and the Winter Soldier (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(6)

Po událostech Avengers: Endgame se Sam Wilson (Anthony Mackie) spojí s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) pro mezinárodní dobrodružství, které otestuje jejich schopnosti a trpělivost. (Cever)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

No právě, série má vyšší rating ale šlo to poznat až právě s Sharon a hlavně doufám že se vrátí Batroc. Akce je zatím fajn ale pořád čekám něco ala cap 2.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Já hlavně doufám, že se v seriálu podaří nějaká pěkná akční scéna jako byla v Cap 2 (ta na tom mostě). Za pěknou akci docela považuji teď ve třetím díle Sharon jak se mlátila mezi kontejnery, ale čekám nějakou pecku :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

W.Dow

Naopak, Feige řekl, že miniserie budou zásadní, např Agatha bude v DS 2 a postavy z miniserii budou i ve filmech hrát normálně hlavní role, některé se před uvedením ve filmu představí právě v miniserii, jako třeba MS Marvel která by následně měla být součástí Young avengers, She Hulk by také následně měla být např součástí nových avengers...

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Kincl

Tak já od miniserii ani nic víc nečekala, nevěřím že by v nich odhalili opravdu něco důležitého anebo by se v nich odehrálo něco, co by formovalo a měnilo celý MCU. Bude to prostě jen přicmrndávat, protože bude spousta diváku co sleduje jen filmy. Moc nepočítám ani s tím, že by případný postavy ze seriálů hráli ve filmech nějaký podstatný role ať už jde o She Hulk nebo Ms. Marvel, budou to nanejvýš came a sem tam nějaká zmínka.  

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

W.Dow

Já četl, že ten Power Broker má být Dr. Doom :D :D Máš pravdu, přitom si nemyslím, že v plánech Marvelu, režisérů, scénáristů dát do 6 dílného seriálu deset nových postav a 10 nějakých narážek a pojítek k něčemu obrovskému, tento seriál je prostě jen o vztahu Falcona s WS po probliknutí a hon za "super" lidma, víc bych v tom asi nehledal :) :D Spíš bych možná v posledním díle na konci po titutlkách čekal nějakou narázku na další projekt 

na příspěvěk reagoval W.Dow

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Kincl

Taky si říkám, z každé epizody vyvodí 10 teorii a jasných faktů, a pak to dopadá stejně jako Mephisto ve Wandě, který měl být naprosto tutovka společně s F4, Magnetem a celým multiversem :-D A vyhypují si očekávání očekávaní a pak jsou zklamaní, že tam nic z toho nebylo.

na příspěvěk reagoval Kincl

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Co ti lidé berou, že dokážou na každou epizodu vymyslet tolik "možností" a "narážek" kdy se pak vyplní velký kulový :D

na příspěvěk reagoval W.Dow

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

M_Bery

Já to řeknu na plnou hubu, ať rozvedu diskuzi zatím všechno ve WandaVision a Falconovi působí jako zatraceně velký filler. Dějou se tam věci, která asi budou důležité ve filmech, ale chybí mi prostě nějaký ucelený pohled na situaci po lusknutí. Chtělo by to aspoň několika-minutovou expozici na to, co se teď na planetě děje (něco co jsme dostali třeba na začátku Endgame), protože zatím v tom fut divák padá jak Meloun v chlupaté dece. 

 

Celkově začínám mít pochyby, zda s námi Marvel nevyjebal, když přijde na důležitost seriálů. Některé věci působí dost, že chodíme po zpátku. Falcon se teď snaží získat štít, i když ho už dostal v Endgame, takže kdokoliv ho uvidí v dalším filmu, tak celý seriál o Falconovi může zvesela ignorovat. Samozřejmě ukáže budoucnost jak je to důležité, ale mám z toho rozporuplné pocity měl bych.li se na to dívat jako na celek. 

na příspěvěk reagoval janoo8, M_Bery

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Těžko říct uvidíme v příští epizodě. Jeho znalost sledovačů a Wakandské technologie může být daná tím jak tam dlouho byl. 

S3t

S3t (hodnocení, recenze)

Ratemus

Keď oznámili že bude seriál o Wakande, tak som rozmýšlal či to nebude niečo ako Agenti Wakandy (podobne ako v komiksoch). Ale že by Bucky bol agentom Wakandy ma nenapadlo.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

M_Bery

Tak miniserie mají jen doplňovat a ucelovat, rozhodně nemají nějak zvlášť předvést hned hlavní zaporaky mcu A že bxl thanos až v Avengers, šestém filmu mcu byla čistě náhoda, žádný velký promyšlený záměr, Whedon říkal že v té době na Thanose žádné plány nebyly, příště ho tam jen tam vložil jako takovou bonusovou scénu bez většího smyslu... Nová éra zatím začala dvěma miniseriemi, fakt bych už zde nečekal nějaké arci velké padouchy a spíš něco na co se potom naváže ve filmech...

M_Bery

M_Bery (hodnocení, recenze)

dragon94

To je fakt. Třeba s Thanosem, se to táhlo napříč filmy několik let, (vlastně už od prvních avengers byl v pozadí) a tady jsou jen nějací lokální záporáci...

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

M_Bery

Mám podobný pocit. Jsme v půlce série a zatím se nestalo nic zásadního. Každý díl je navíc atmosférou i dějem o něčem jiném... Takže se začínám obávat, aby se všechny ty načrtnuté dějové linky vůbec stihli dokončit.. Nebo aby většina nebyla ukončena během pár minut, protože dost z těch věcí má potenciál a stejně jako u WandaVision bych si přál, aby to celé bylo mnohem více provázané a my tak sledovali jeden velký příběh a né desítky malých.

na příspěvěk reagoval M_Bery, W.Dow

M_Bery

M_Bery (hodnocení, recenze)

Je to takové celé pomalé... Doufal jsem, že Marvel když přišel s tím, že bude dělat hromadu seriálů, tak že to bude alespoň pecka a bude to mít šťávu. Ale když se na to tak dívám, tak to žádnej seriálovej převrat není, ani tohle, ani wandavision. Uvidíme, jak se ukáže Loki a What If. Tím nechci říct, že tohle byl špatnej díl, myslím že byl zatím nejlepší, ale jak jsem říkal... Žádnej převrat to není...

na příspěvěk reagoval dragon94, darthvader77

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

darthvader77

Tak velká produkce a navíc univerzum hrané by takové nikdy být nemohlo, ani dc ani Marvel i když některé komiksy takové mají

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ale tak já si myslím, že s tím se ani Marvel nesnaží soupeřit. Byla to zábavná akce a celkem drsná na poměry svého, ale v tomhle MCU nikdy nebude bořit hranice. A je to dobře, prootže DCEU to zkusilo a všichni víme kam to došlo. V tomto případě ševče drž se svého kopyta a gore rating přenechejme seriálum jako The Boys nebo jednohubkám jako Logan xD. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak dává to smysl, ale zatím bych nic nepředjímal. Z trailerů to vypadalo, že Zemo bude stát za vším a nakonec se ukázalo, že vše je jinak, takže uvidíme. 

darthvader77

darthvader77 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak zrovna Sama bych pochopil, koneckonců proto vybrali borce, co mu byl podobný, takže předpokládám, že to bylo i známé, že je mu podobné. Mnohem víc mne štvalo, že si několikaletý veterán není schopný vypnout během mise posranej telefon. xD. No a ce se Zemova útěku týče předpokládám, že po pěti letech a všem tom bordelu nikdo nečekal, že se to stane znova. Ale dobrý bylo, jak si baron s Buckym zavzpomínal 

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Čtvrtý Captain America našel režiséra

Čtvrtý Captain America našel režiséra

09.07.2022

Před dvěma dny vstoupilo do kin po celém světě nejnovětší akční dobrodružství od studia Marvel pod názvem Thor: Láska jako hrom režiséra Taiky Waititiho a zatímco nový snímek o hrdinovi z Asgardu… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

Reklama

Reklama