Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (496)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $214,504,909║ Tržby Celosvetovo $476,071,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejda, to ako vážne sa aj tento mega-mini hrdina sa dá zhnusiť na entú. Sakriš Marvel s týmto letel strmhlav dolu. To ako s týmto bordelom chceli prekonať bizardnosť Jamesa Gunna. Toľko príšerných vedľajších postavičiek, suchých dialógov, minima zábavnosti a strašného ale strašného digi bordelu tu tude ešte nebolo. A to stále natáča to isté zoskupenie a vypadá to tak že asi už bez chuti. /30%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čo to doprdele bolo ? Mám pocit, ako keby niekto v štúdiu Marvel spláchol všetky dobre nápady do záchodu. Najslabší Ant-man a aj jedna s najslabších Marveloviek. Úvod bol taký strašný, že som normálne trpel a divil sa, čo mi to tvorcovia predošlých celkom solídnych mravčích filmoch naservírovali. Príbeh slabota, žiadna návnada, po ktorej môže hladný divák skočiť. Herecké obsadenie je znova to isté (chýba tu však štýlový Miachael Peña), no mám pocit, že tu sú niektoré scény už moc prepálené a vôbec nefungujú tak ako v predošlých dieloch. Efekty a digitálna ríš Quant úplný grc, o otrasnej digitálnej mega hlave ani nehovorím, ľutujem tých hercov, veď na place videli len zelené plátno, potom sa nedivým, že nevedia čo majú vlastne hrať. Prečo po takej kritike nakoniec nedám nižšie hodnotenie ? Pretože sa to od polky celkom rozbehne a Jonathan Kang Majors je celkom solídny záporák a aj herec, ktorý sa na tu rolu hodí (niektorí z nás už ho mohli vidieť v seriáli Loki). Záver ma celkom bavil, páčilo sa mi finále a som zvedavý čo bude ďalej, tak s prižmúrenými očami hodím slabučkú tretiu hviezdičku. P.S: za titulkami sú dve scény, tak nevypínajte. 55% - 3* ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Třetí Ant-Man startuje 5. fázi Marvel Cinematic Universe a zvládá na jejím samotném počátku vyvolat chuť na další dobrodružství s konceptem mnohovesmíru. Třetí Ant-Man je velkolepý vizuální spektákl, kdy natáčení ve virtuálních studií přináší zajímavý svět koketující se Star Wars a Dunou, jde o svižnou a zábavnou podívanou, zároveň v něm fungují emoce i skvělý Jonathan Majors. Možná je v něm až příliš podivných bytostí posedlých jistými otvory, Peyton Reed ovšem zvládl po dvou komorních Ant-Manech dodat velkolepý blockbuster, který opět dává prostor zazářit fantastickému Paulu Ruddovi, ze kterého se rázem stává jeden z nejnosnějších tahounů budoucího MCU. Má MCU skutečně své nejlepší období za sebou? I díky třetímu Ant-Manovi se nad tím jistě dá polemizovat.... (Viděno v kině: 2x) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komiksovým světům se dá hodně odpustit, ale Kvantový svět mi přeci jen přišel už trošku moc. Ve výsledku zjistíte, že Ant Man vlastně nemá žádné hranice a v jeho příběhu se v rámci akce může stát naprosto cokoliv. To jiné komiksové postavy ty hranice realističnosti mají alespoň nějak posazený do něčeho hmatatelného. Tady ne. Výsledek je ten, že tu vzpoura dědečků (Douglas, Murray) před zeleným plátnem předvádějí různé kreace, které pak na plátně vypadají těžce přeplácaně, šíleně a vlastně dost nezáživně. A ty dialogy jim do pusy taky dal nějaký mistr na filmové klišé. Jeden z nejslabších Marvel filmů. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Takto to dopadne, ak robí pompéznu variáciu na Star Wars treťotriedny tím animátorov, ktorý by ešte pred 20timi rokmi robil nanajvýš efekty pre Smallville. A nie je to len odporné po stránke CGI, nevkusný a mdlý je dizajn všetkého v obskúrnom svete mikrokozmu, ktorý mal byť ťahúňom tohto filmu. Herci sú znudení, scenár písal ChatGPT, vtipy nefungujú, jediné pozitívum je, že na to už ľudia prestávajú chodiť do kina a nenechajú sa opiť hocijakou koninou so značkou Marvel. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Oblek Ant-Mana (Paul Rudd) bol upravený tak, aby obsahoval klasický vzor hrudníka z komiksov. (Pat.Ko)
  • Film je věnován památce Davida Jonese, vedoucímu výpravy filmu Eternals (2021). (Kubaaa97)
  • Když Quaz (William Jackson Harper) přečte myšlenky jednomu členovi armády Kanga (Jonathan Majors), zjistí, že kód k mostu je 181 47, což je odkaz na dva komiksy. Prvním je „Avengers #181“, kde se poprvé objeví Scott Lang (Paul Rudd) a druhý je „Marvel Premiere  #47“, což je první komiks, ve kterém se představí Cassie Lang (Kathryn Newton). (sQelle)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama