Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Tak po pozretí prvej časti verím vo veľký úspech tohoto seriálu.Dva a pol chlapa padá a tento seriál by mohol byť záchranou pre zdrvených fanúšikov D.a.p.chlapa. Možno by to ani nebolo tak exelentné , ale od charlieho môžme očakávať veľké veci a to hrá do kariet tomuto seriálu. Dávam 5 * , verím že majú na top seriály vôbec. ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Tenhle sitcom byl pro mě velkým překvapením. Čekal jsem vyčpělý a nevtipný humor typický pro většinu amerických sitcomů, ale nakonec jsem se u každé epizody skvěle bavil. Musím ocenit i to, že tvůrci se už od první scény nebáli nekorektního humoru, který by dnes už asi neprošel, ale seriálu velmi přidal na vtipnosti. Charlie Sheen opět prakticky hraje sám sebe a sekundují mu skvělé barvité vedlejší postavy, a také jeho vlastní táta. Stejně jako Dva a půl chlapa (před jeho vyhazovem), je celý seriál opět postaven především na Sheenovi, který má stále takové charisma, že to funguje. Hned na začátku si vyřizuje účty s producenty Dva a půl chlapa, aby poté kvalitou svého nového seriálu překonal ten starý. Škoda, že byl Kurz sebeovládání nakonec zrušen, podle mě se jedná o velmi podhodnocený počin. Možná je to ale dobře, lépe 100 kvalitních epizod, než dvanáct sérií, z nichž posledních pět balancuje s vyždímaným potenciálem na hraně trapnosti (zdravím Dva a půl chlapa či Teorii velkého třesku). ()

Reklama

Milda003 

všechny recenze uživatele

Charlieho návrat k situační komedii jsem si představoval teda trošku jináč - udajně to měla být mega pecka, ovšem po shlédnutí 5ti dílů, přemýšlím, jestli se mam vůbec na šestý dívat. Rozjezd je vždy těžký, nezbývá nic než doufat, že se to rozjede - o čemž zatím bohužel pochybuji a více jak jednu hvězdičku zatím nemohu dát... ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že napriek tomu, že má seriál cez dvadsať minút veľmi rýchlo vám jeho sledovanie zbehne a ani si neuvedomíte, že je na konci. Charlie Sheen sa objavil v ďalšom sitcome, v ktorom si zahral Charlieho, ktorý miluje sex (myslím si, že on by v sitcome ani inú postavu nemohol hrať) a znova ukázal, že je späť po všetkých stránkach a hlavne po tej hereckej. Aj keď je potrebné povedať, že na Two and a Half Men to nemá ani zďaleka, tak je to príjemná oddychovka ktorá sa vám bude páčiť. 80% Môj sitcomový objav roka..:) ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU CAN STILL PUT THE OPTION IN ADOPTION YOU STUPID BITCH!" -------- Charlie sa vrátil a natrel to Lorremu (v ratingoch bohužiaľ nie) týmto bombovým seriálom, ktorý je duchovným nasledovníkom kultového Two and a Half Men. O dosť sa nezmenil, preto mám pocit, akoby som znova sledoval Harpera, avšak v inej dimenzii. Typický humor zostáva, štylizácia taktiež podobná, okorenená terapeutickým prostredím. Anger Management je výborný seriál a must-watch pre všetkých fanúšikov Dva a Pol Chlapa. Videných 72 epizód zo 100. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu se objevila i bývalá manželka Charlieho Sheena Denise Richards. (S.W.A.T)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama