Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpátky a s ním i jeho humor, který dosahuje stejné kvality jako v 2,1/2 muže. Problémem jsou ale ostatní hlavní a vedlejší herci, kteří jsou očividně nováčci a nedokáží navodit humorně uvěřitelnou atmosféru a držet tempo s Charliem. Po první serii dávám průměr, ale na druhé určitě ještě šanci dám. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn. Občas mi tam dosť nesedela "hudba", ale inak dobrý nápad a prekvapivo dobrý Charlie Sheen... Ak to porovnám so ZPÁTKY DO STUDIA (ktory prišiel po FRASIEROVI) je Anger Management (ako "nasledovník" DVA A POL CHLAPA) slabším počinom. Znesiteľným a vtipným, len som prekvapený, že má väčší úspech než Grammerove eskapády... __Napokon sa zo sitcomu stala dokonalá náhrada za 2a1/2... ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Prvních deset dílů rozhodně zaujalo. Vyřizování účtů s Chuckem Lorrem hned v úvodu mě velice pobavilo. Naštěstí je Charlie Goodson dobrou náhradou Charlieho Harpera. Jsem zvědav jak dlouho nám Charlie vydrží ve formě. Pokud to však bude pokračovat jako teď, tak se o existenci seriálu vůbec nebojím. Podobnosti s Dva a půl chlapa jsou podle mě jasně úmyslné, jako sex, bar atd. Na závěr snad jen, že je to dobrá oddychovka a jsem zvědav jestli z toho Charlie taky dokáže udělat takovou pecku jako z Dva a půl chlapa. *** Druhá série, tedy 90 dílů, začala tak, že mi to přišlo o něco slabší. Já jsem jako hlavní důvod viděl Selmu Blair, takže jsem vážně rád, že se pohádal s Charliem a ze seriálu byla odejita. Poté, co došlo k výměně a místo její postavy se představila Jordan (Laura Bell Bundy) a mezi hlavní postavy byl povýšen Sean (Brian Austin Green), tak se zábava vrátila a Anger Management mě znovu začal bavit. Zvyknul jsem si na svojí dávku Charlieho Sheena a jeho skupinky a po ukončení musím přiznat, že mi bude chybět. Seriál se dočkal alespoň částečného ukončení, ale je škoda, že nebude pokračovat. ()

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Tak po pozretí prvej časti verím vo veľký úspech tohoto seriálu.Dva a pol chlapa padá a tento seriál by mohol byť záchranou pre zdrvených fanúšikov D.a.p.chlapa. Možno by to ani nebolo tak exelentné , ale od charlieho môžme očakávať veľké veci a to hrá do kariet tomuto seriálu. Dávam 5 * , verím že majú na top seriály vôbec. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)

Reklama

Reklama