Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že napriek tomu, že má seriál cez dvadsať minút veľmi rýchlo vám jeho sledovanie zbehne a ani si neuvedomíte, že je na konci. Charlie Sheen sa objavil v ďalšom sitcome, v ktorom si zahral Charlieho, ktorý miluje sex (myslím si, že on by v sitcome ani inú postavu nemohol hrať) a znova ukázal, že je späť po všetkých stránkach a hlavne po tej hereckej. Aj keď je potrebné povedať, že na Two and a Half Men to nemá ani zďaleka, tak je to príjemná oddychovka ktorá sa vám bude páčiť. 80% Môj sitcomový objav roka..:) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typický Sheenův humor který mu jde nejlépe, sexistický, černý a bez servítek.Takové pokračování dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa.Scénář vtipný a nápaditý, zajímavé postavy a super hlášky, svým způsobem je to ještě zábavnější než-li Two and Half Men, škoda že se nakonec z původních 100 zamýšlených dílů natočilo pouze deset, Charlie neber ty drogy kurva, mohl si tímhle poslat kačera a ty sráče do prdele, kam bez tebe patří. 80%. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpátky a s ním i jeho humor, který dosahuje stejné kvality jako v 2,1/2 muže. Problémem jsou ale ostatní hlavní a vedlejší herci, kteří jsou očividně nováčci a nedokáží navodit humorně uvěřitelnou atmosféru a držet tempo s Charliem. Po první serii dávám průměr, ale na druhé určitě ještě šanci dám. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Na Dva a půl chlapa to po prvních dílech ,alespoň u mě zatím nemá. Ale nakročeno má tento seriál docela slušně, hned na začátku si to Charlie vyřídil s tvůrci již zmiňovaného DaPCH když mlátil do nafukovacího panáka a křičel, myslíte že mě můžete vyhodit?? a nahradit jiným chlápkem, nebude to ono, nebudu to já..... Teď po deseti letech jsem se k seriálu vrátil. Používám sitcomy doma jako kulisu. Takže jsem si vzpomněl i na tenhle druhý pokus Charlieho, protože DaPCh je muj TOP.  První díly jsou dost střízlivý , oťukávání diváka, ale zhruba ve třetině předlouhé druhé série se Charlie Godson změní ve vulgárnější, ožralejší ( ano jde to) a promiskuitnější verzi Charlieho Harpera. Přitom v prvních dílech vypadá že abstinoval , vypadal zdravější. Ale když si vzpomenete na výraz v osmé sérii DaPCh kdy byl ožralý prostě nepřetržitě, tady je to znásobené 2x. Není to špatné, mám tenhle humor rád. Jen tak jak to u Chlapa vypadá nenuceně, tady mi to přijde záměrně cpané ve vulgárnější verzi aby to bylo zajímavější. Jsem překvapený hodnocením jaké tu má. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Flák ho! Za čtyři, ať můžu časem zvedat. Po sedmi dílech se jednotlivé figurky solidně profilují, houmr ve formě, zachovalé stařeny v prádle. Ok. Jenom bych rád věděl, proč tu kdejaký suchopšouk pláče, že Čárlínek nedržel vždy ukázkovou životosprávu? Já křičím - naopak! Jen do toho, chlape. Šoupni další gram za předkožku a vzhůru do libovolné rajdy! Snad si nemyslíte, že ten jeho šarm a osobní kouzlo pochází z katolické výchovy? ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Pretože sa Selma Blair (Kate Wales) sťažovala na pracovnú morálku Charlieho Sheena (Charlie Goodson), nahnevala herca natoľko, že prinútil producentov seriálu, aby ju vyhodili. (Sufferer)
  • První díl sledovalo 5,47 milionů diváků, což je pro stanici FX rekordní sledovanost a zároveň o rekordní sledovanost sitcomu na kabelové televizi. (S.W.A.T)
  • V 21. epizodě 2. řady dá Patrick (Michael Arden) Edovi (Barry Corbin) čísla do loterie. Tažené čísla jsou 4, 8,15,16, 23 a 42, tedy stejná čísla, která hrála velkou roli v seriálu Ztraceni (od r. 2004). (Chibs)

Reklama

Reklama