poster

More As This Story Develops

(pracovní název)

Drama

USA, 2012–2014, 23 h 47 min (Minutáž: 47–72 min)

Hrají:

Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Thomas Matthews, Olivia Munn, Sam Waterston, Chris Chalk, Margaret Judson, Adina Porter, Wynn Everett, Chris Messina, David Harbour, Kelen Coleman, Jane Fonda, Chasty Ballesteros, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Grace Gummer, Hope Davis, Terry Crews, Constance Zimmer, David Krumholtz, Jon Tenney, Stephen McKinley Henderson, Aya Cash, Salli Richardson-Whitfield, Michael Carbonaro, Patrick Fabian, Natalie Morales, Scott Alan Smith, Ned Vaughn, Paul Schneider, Jason Butler Harner, Jesse Eisenberg, Philip Baker Hall, Matt Long, Kathryn Hahn, Adam Arkin, Jake McDorman, Stephen Root, Frank Wood, Lauren Tom, Eve Gordon, Saemi Nakamura, John Walcutt, Maria Dizzia, Melanie Papalia, John DiMaggio, Don McManus, Marshall Bell, Megan Park, Ricky Mabe, Kristin Carey, Phil Austin, Dean Cameron, Briana Venskus, Tristin Mays, Alison Becker, Dio Johnson, Christina Kirk, Damon Gupton, Julia Cho, Briana Cuoco, Merle Dandridge, Brian Huskey, Kenneth Choi, Kat Dennings, Paul Lieberstein, Jimmi Simpson, Mary McCormack, Amy Holland Pennell, Paul Willson, Bruno Amato, Chase Kim, Shelley Robertson, Cherie Daly, Elizabeth Marvel, Bryan Casserly, Corey Sorenson, Rene Gube, Dominic Matteucci, Tehmina Sunny, Riley Voelkel, Nick Gehlfuss, Paul Greene, JD Cullum, Chuma Gault, Brian Howe, Jeff Corbett, Saidah Arrika Ekulona, Clea DuVall, Benjamin Koldyke, Kevin Rankin, Jon Bass, Darren Whitfield, Anna Khaja, Frank Cermak Jr., Shaun Brown, Norma Maldonado, B. J. Novak, Cornell Womack, Sarah Scott Davis, Marque Richardson, Sarah Benoit, Irina Lavrentěva, Mia Barron, Tara Summers, Ntare Guma Mbaho Mwine, Ashton Moio, Maho Honda, Santana Dempsey, A Leslie Kies, Cameron Gharaee, Lindsey Kraft, Missy Yager, Deborah Strang, Jordana Capra, Graham Sibley, Angela Fornero, Amy Anderson, Alexander Bedria, Corinne Kingsbury, Martin Blasick, James Hamrick, Jaime Gallagher, David Douglas, Amy French, Kiran Deol, Gilbert Owuor, Ron Ostrow, David Goryl, Livia Treviño, Kelly Murtagh
(další profese)
Nastala chyba při přehrávání videa.
    *****

1. série - 5*, 2. série - 4* » HBO válí! Newsroom je dojemný, trefný, plný inteligentního humoru a zejména poctivé, s láskou dělané novinařiny, což je hrozně příjemné sledovat.. první série je bezchybná, ve druhé to místy malinko skřípe, ale Aaron Sorkin to má pořád pevně ve svých rukách.. na třetí sezónu se moc těším! :) P.S.: Olivia Munn je božská! (29.9.2013) | 3. série - 5* » já nemám slov, tomuhle se zkrátka říká končit na vrcholu a dojemný závěr je balzám na duši.. a já budu tajně doufat, že třeba jednou vznikne další série... (7.1.2015) ||| průměr = 4,7*(7.1.2015)

***

Danielsův trefný monolog o Americe v samotném úvodu první části mě nadchnul, ale pak bylo jenom hůř. Sice oceňuji, že se seriál nepodbízí průměrnému divákovi, že Jeff Daniels před kamerou, při prezentaci čerstvých zpráv, je až mrazivě přesný a charismatický, ale skrze tu hráz ZHUSTA PŘEKRÝVANÝCH BANÁLNÍCH DIALOGŮ a přehrávané emoce většiny zúčastněných si seriál nenašel místo v mém srdci.(29.9.2013)