poster

More As This Story Develops

(neoficiální název)

Drama

USA, 2012 - 2014, 25 h 14 min (Minutáž: 25x60 min)

Hrají:

Jeff Daniels, Emily Mortimer, John Gallagher Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Dev Patel, Olivia Munn, Sam Waterston, Chris Chalk, Margaret Judson, Adina Porter, Wynn Everett, Chris Messina, David Harbour, Kelen Coleman, Jane Fonda, Chasty Ballesteros, Marcia Gay Harden, Hamish Linklater, Grace Gummer, Hope Davis, Terry Crews, Constance Zimmer, David Krumholtz, Jon Tenney, Stephen Henderson, Aya Cash, Salli Richardson-Whitfield, Michael Carbonaro, Patrick Fabian, Natalie Morales, Scott Alan Smith, Ned Vaughn, Paul Schneider, Jason Butler Harner, Jesse Eisenberg, Philip Baker Hall, Matt Long, Kathryn Hahn, Adam Arkin, Jake McDorman, Stephen Root, Frank Wood, Lauren Tom, Eve Gordon, Saemi Nakamura, John Walcutt, Maria Dizzia, Melanie Papalia, John DiMaggio, Don McManus, Marshall Bell, Megan Park, Ricky Mabe, Kristin Carey, Phil Austin, Dean Cameron, Briana Venskus, Tristin Mays, Alison Becker, Dio Johnson, Christina Kirk, Damon Gupton, Julia Cho, Briana Cuoco, Merle Dandridge, Brian Huskey, Kenneth Choi, Kat Dennings, Paul Lieberstein, Jimmi Simpson, Mary McCormack, Amy Holland Pennell, Paul Willson, Bruno Amato, Chase Kim, Shelley Robertson, Cherie Daly, Elizabeth Marvel, Bryan Casserly, Corey Sorenson, Rene Gube, Dominic Matteucci, Tehmina Sunny, Riley Voelkel, Nick Gehlfuss, Paul Greene, JD Cullum, Chuma Gault, Brian Howe, Jeff Corbett, Saidah Arrika Ekulona, Clea DuVall, Benjamin Koldyke, Kevin Rankin, Jon Bass, Darren Whitfield, Anna Khaja, Frank Cermak Jr., Shaun Brown, Norma Maldonado, B. J. Novak, Cornell Womack, Sarah Scott Davis, Marque Richardson, Sarah Benoit, Irina Lavrentěva, Mia Barron, Tara Summers
(další profese)
Nastala chyba při přehrávání videa.
  • Hitman_47
    **

Naprostý souhlas s uživatelem Boogeyman... Sorkin asi začíná trpět demencí, bo tak nesympatické čuráky s afektovanym chováním nemůžu nikdo nacpat do seriálu, který se tváří, že něco opravdu důležítého řeší. Z většiny postav se mi automaticky dělalo nevolno, jen když se objevili na obrazovce, a to ani nemuseli nic říkat (casting napyču). Navíc, zápletky týkající se moderní techniky (viz demence... ten člověk je už prostě senilní... škoda) taky katastrofa, připomínalo mi to naivitu filmu Síť. Spousta lidí to tady žere jen kvůli člověku stojícímu za scénářem a kvůli tomu, že se v seriálu vyskytují slova jako "primárky, republikáni, atd." ... mě tohle opravdu nedojme. Ale čemu se divim, na jednom filmovém webu se zrodila nová fanatická vlna, která se posere smíchy u scény s kalhotama, která mi přišla jako to nejtrapnější, co jsem kdy viděl.(2.9.2012)

*****