Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 3
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Recenze uživatele wesi96 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2013) (S01) 

10/10. První série mě příjemně překvapila. Slyšel jsem, že Originals je lepší než Deníky, ale až tak? Nechybělo tomu nic. Jen mě občas štvalo jak se furt hádají jen o město.. Nejdřív ho má Marcel, pak Klaus a blabla pak ho chtějí ještě vlkodlaci a nevím přijde mi to prostě vtipné jak se o něj furt hádají. Byli tady díly, na které jsem se koukal s otevřenou pusou, včetně těch co jsem hodnotil, a doufám, že si to takové výborné tempo udrží až do konce. ()

Série 2 (2014) (S02) 

10/10. (Spoilery) Druhá série začala ještě lépe než první. Celá první polovina, kde byla Esther, Finn a Kol (hraný Sharmanem, což je úžasný herec) se mi líbila. Ve druhé polovině přichází na scénu Dahlia jako záporák a poslední dva díly, stějne jako u první série, mně dostali. Já si to prostě nemůžu více než vynachválit! Vincente jako další vedlejší postava se mi zatím zamlouvá. Stejně jako nádherná DAVINA, i love her. Nutně potřebuju Kola zpět! A Freya jako poslední Mikelaeson mi jakžtakž sedla až ke konci. - im rdy to go na 3 sérii!! - ()

Reklama

Reklama