Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 5
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Recenze uživatele UniqueNett k tomuto seriálu (2)

Původní (2013) 

Trošku jsem se bála, že odpojením Původních z TVD bude trošku nuda. No tak to jsem se ovšem dost spletla. Možná bych i řekla, že The Originals jsou mnohem napínavější a akčnější než TVD. Elijah je mou velkou slabostí, takže jsem ráda, že je tu více vidět. Klaus je prostě Klaus a zůstane jím ať už v TVD nebo v The Originals (myšleno v dobrém slova smyslu). Trošku mě mrzí, že byla odsunuta Rebekah, ale věřím, že se opět do děje vrátí. Příjemnou změnou je Marcel a Hayley. Oblíbené postavy: Elijah, Klaus. ()

Když svatí pochodují (2018) (S05E13) 

Mě to dojalo. Prostě jsem řvala jako malá, i když tak nějak podvědomě vím, že to byl konec přitažený za vlasy. Ale emotivní to bylo, závěr Elijah vs. Klaus mě dostal. Důstojný a o moc lepší konec než v TVD. ()

Reklama

Reklama