Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 4
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Právě, navíc smyčku mu stihl přerušit i Ebony. Tady to mohl sice udělat ještě před příchodem, ale těch 14 000 604 budoucností, kde selžou představuje skvělé alibi pro tvůrce :)

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Nevka

Neviem či by časová smyčka pomohla keď thanos mal reality stone, mohol by sa kľudne presunúť do inej reality kde by naňho ta smyčka nemala dosah.

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

tomb13

On je Thanos dost velký magor na to, aby ve smyčce vydržel déle než Strange. Stephen si všechny budoucnosti prošel a našel jen jednu, kde zvítězí. V dalším filmu bude určitě vysvětleno, proč udělal to, co udělal.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, tomb13

tomb13

tomb13 (hodnocení, recenze)

Kincl

nehovor ? takže nakoniec strange neni blbec ale ten co pisal scenar  takže strange videl že ho tou taktikou mozu porazit ale scenarista ho po boji portol stitanu do inej dimenzie a preto prehrali ok alebo som ho prehliadlol ?

tomb13

tomb13 (hodnocení, recenze)

večšina tých čo dávajú filmu nizke hodnotenie kritizuje hlavného záporáka a jeho pre nych hlúpy ciel a záver filmu v ktorom umreli niektorý hrdinovia.zrovna nechali umriet úvodzovkách tých slabších.podla mna  su ale tieto dve veci dejovo v poriadku.

Ale i tak film ako celok mi príde ako blbost možno  narýchlo napísaný scenár neviem napríklad zoberme si ten fight na titane  povedzte mi prečo neurobil dr strange časovu smyčku ako proti dormammu ? aby si poistil vitazstvo thanos čo ten kamen použival prvy krat ho využil  lepšie ako on dalšia vec ked si strange prehliadal tie altrenativne buducnosti a hladal v ktorej vyhraju na titane tak našiel nejaku ? na konci filmu kde hovori  starkovy že inačč to nešlo  tak mi prišlo že videl že oni ho na titane neporazia ale inde ano.

Bez ohladu nato či videl že ho na titane porazia alebo nie kde bol ked mu davali dole rukavicu ? lebo ja som ho tam nevidel v tomto je to blbost v hre osud vesmiru konanie toho čo ho prebudil sa da este prekusnut ale konanie stranga mohol mu tym teleportom odstrihnut ruku alebo portnut star lorda po boji preč ked videl že ho bez neho neporazia ja viem thanos musel vyhrat ale v skutočnosti jediný kto bol v tom filme op bol zrovna strange

na příspěvěk reagoval Kincl, Nevka

filip289

filip289 (hodnocení, recenze)

A áno, zabudol som, ešte urobila mo-cap pre facial expressions v post-produkcii

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Prečo bola vlastne proxima CGI? Veď pripevniť rohy na hlavu sa dá aj bez toho. Nebolo to síce zlé CGI, ale stále vyzerala ako nejaká postavička od blizzardu :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

Kincl

potenciál na 2mld to má,lenže treba brat do úvahy v akom čase to ide v kinách, FA a Avatar tažili hlavne vdaka tomu ,že počas obdobia ich premietania bola v kinách nulová konkurencia, FA pomohli aj sviatky.. IW bude ale musiet za najbližší mesiac stát proti DP2, Solovi  či druhému Jurskému svetu.. tá výdrž tam z dlhodobého hladiska nebude taká šialená, práve kvoli tomuto..takže bude dost záležat kolko si IW pripíše do premiéry DP2 a následne sa uvidí či to tie 2mld dá.

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Kincl

Z toho hodně těžil. Každopádně kolem něj vznikl následně obrovský hype, protože po vizuální stránce okouzlil snad každého.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama