Reklama

Reklama

Viktorie

(seriál)
TV spot 2
Velká Británie, (2016–2019), 22 h 47 min (Minutáž: 46–95 min)

Tvůrci:

Daisy Goodwin

Předloha:

A.N. Wilson (kniha)

Hrají:

Jenna Coleman, Daniela Holtz, Adrian Schiller, Catherine Flemming, Tommy Knight, Margaret Clunie, Anna Wilson-Jones, Eve Myles, Nell Hudson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Seriál z dílny uznávané spisovatelky Daisy Goodwin, která je zároveň autorkou jeho scénáře, mapuje rané období vlády jedné z největších panovnic v dějinách. Velkolepý výpravný seriál s hvězdným hereckým obsazením, který čerpá ze skutečných událostí a podrobných deníků samotné královny, vykresluje detailní portrét její proměny ze spontánní osmnáctileté dívky v dospělou ženu, matku a panovnici Spojeného království Velké Británie. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele evulienka3 k tomuto seriálu (1)

Viktorie (2016) 

Tušila som, že seriál v ktorom sa znovu "stretnú" Doctor Who a Torchwood, nemôže byť zlý. V podstate som sa nemýlila. Myslím, že Jenna urobila dobre, že Doctora opustila, kvôli tomuto seriálu, oni by ju časom vymenili tak či tak a jej fanúšikovia (teda ja) by prišli o mnohé. Uvedomujem si, že tomuto seriálu by sa dalo mnohé vyčítať a preto ani nesiaham po piatich hviezdičkách. Na druhej strane som si však užila krásnu osemdielnu jazdu, pri ktorej som sa ani na sekundu nenudila. Preto nižšie ako pod štyri hviezdičky tiež ísť nemôžem. Teším sa na druhú sériu a vrhám sa do spárov koruny... ()

Reklama

Reklama