Reklama

Reklama

Atentát

(seriál)
Trailer 2
Česko, (2015–2016), 18 h (Minutáž: 60 min)

Kamera:

Pavel Berkovič

Hrají:

Hana Vagnerová, Robert Jašków, Jan Kraus, Anna Šišková, Marek Taclík, Jiří Dvořák, Jan Dolanský, Andrea Opavská, Miroslav Táborský, Michal Slaný (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Atentát volně navazuje na příběh postav, které diváci znají ze seriálu Expozitura. Od té doby, co se Dan Chládek a Tereza Hodačová rozešli, stal se z Dana samotář. Snaží se upozornit na řadu podezřelých případů, které mají vztah k prezidentovi Václavu Wolfovi nebo lidem kolem něj. Nikdo ho však nebere vážně, ani Tereza, která získá místo v osobní ochrance prezidenta. Po pokusu o atentát na hlavu státu Tereza zjišťuje, že v něm Dan může mít prsty. Vydá se proto po jeho stopě a mapuje případy, které řešil v minulosti. Střípky těchto kriminálních kauz, vyprávěné zpětně, pak přinesou klíč k pochopení aktuálního dění a přinesou překvapivé rozuzlení.

Hlavní hrdiny seriálu Terezu Hodačovou (Hana Vagnerová) a Dana Chládka (Robert Jašków) doplní prezident republiky Václav Wolf (Jan Kraus), jeho žena Ester Wolfová (Anna Šišková), prezidentův poradce Jiří Forestek (Marek Taclík), majitel bezpečnostní agentury Stín Bronislav Miler (Jiří Dvořák), na základě prezidentské milosti propuštěný Ota Kofčín (Jan Dolanský) a Danova nová parťačka Eva Jánská (Andrea Opavská), se kterou vyšetřuje všechny případy vyprávěné v minulosti. Seriál představí i řadu dalších postav, jejichž prostřednictvím vypráví příběhy různých kriminálních případů, například přípravy zbrojních zakázek na míru, obohacování se na předražených stavebních zakázkách, vzájemného prodeje vysokoškolských diplomů, nelegálního financování politických stran a další. (TV Nova)

(více)

Diskuze

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

"Uživatel Crooss smazal svůj příspěvek. "

 

Tvl, kolikrát ten svůj hanopis smažeš a znovu nahraješ?:)

 (hodnocení, recenze)

Ubohost týmu zamindrákovaných autorů, kterým selhává předstojná žláza, a tak si erekci nahrazují debilním nasazováním na Klause, které je inteligenčně na úrovni zaostalého vzteklého prvňáčka ze zvláštní školy.  Klause nesnáším, ale koukat se na několik hodin trapných a idiotských scén o něm to se fakt nedá.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Umělohmotná sračka, nepřirozená a debilní, že se to nedá koukat ani jako hooodně nablblý večerníček. Rádoby kreaturám co si říkají herci se absolutně nedá věřit to co předvádí. Honem to mít za sebou a shrábnout prachy. laciná komerce. Spíš bezcenná. No a prezident Wolf a premier Nerad ..proč ty grázly nejmenujou rovnou a navíc to obsazení...hnus.  Vágnerka je chodící tragedie, nekoukatelná jak uměle přehrává. Kraus ty šmejdy celý život nehraje nadarmo.

Parm1

Parm1 (hodnocení, recenze)

Ahoj, víte prosím někdo, kolik bude mít Atentát celkem dílů? Předem díky za odpověď :)

na příspěvěk reagoval Ergon

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

Ergon

Je to vidět i tady nad názvem pořadu/seriálu, pro rychlou orientaci. Ale samozřejmě je možný si to radši někde ověřit...

na příspěvěk reagoval Ergon

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Jako vždy židé z čsfd haní co píchá do vosího hnízda a tentokrát v slušné herecké i režisérské práci.Atentát ***** Nazdar

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Machine

Největší problém je to, že do '89 byly filmy, příp. seriály natočené tak, že divák věřil, že herci role skutečně žili, o kvalitě herců nemluvě, kdežto dnes to komedianti odhrčí, protože není čas, musí se rychle točit další a další srágory a tak kvalita těchto " děl" tomu odpovídá...

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

Artigas

Naprosto s tebou souhlasím, nechte už komouše odpočívat stejně s tím nic nenaděláte, je prostě fakt že nejplodnější období ČS filmu byla právě ta podivná zatracovaná doba. Herci, scénáristé, režiséři, kameramani-všechno bylo na úrovni a neustále se točilo pak přišla privatizace Barrandova a od té doby je český film v kómatu a to platí i v televizní tvorbě, je zvláštní že studia na Kavkáv které frčely ve dne v noci dnes zejí prázdnotou. Sice se natočilo pár úspěšných snímků (které by jsi na jedné ruce spočítal) ale to nekompenzuje tu záplavu sraček typu: PLAYGIRLS, DĚDICTVÍ 2, BEZDRUŽICE, BONY & KLID 2 apod. Samozřejmě že se slabomyslnosti točily i za socanů ale zas to vyrovnaly herecké výkony a herci hráli s chutí, kdežto dnešní umělci jsou nudní, nepřesvědčivý, bez charisma, křečovití. A tenhle diletantský paskvil je toho další ukázkou.

na příspěvěk reagoval Artigas

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

Scénárista ''Pepča Hlína''  je evidentně ujetý na nácky (už je to jeho několikátý scénář na tohle téma)  ale nejspíš si nevšiml že už dávno nejsou devadesátá léta a že náckové (myslím akceschopní, militantní náckové jako byli HAMMERSKINS apod.) dnes prakticky neexistují, ti dnešní pubertální ''rádobyradikálové'' už nezorganizují ani pochod na sv. Václava natož takové teroristické akce, vždyť se stačí se podívat na studie B.I.S. či poslechnout si vyjádření politologů např. Martin Bastl - všichni se shodují na tom, že ultrapravice je v propadlišti dějin, dokonce i na antifě si povzdechli že není o čem psát páč náckové jsou v totální ogónii (naopak roste levicoví a islámský extrémismus)  takže nevím kde vzal k téhle slátanině inspiraci. No a o pramizerných hereckých výkonech, střihu a hluchých, nudných scénách radši pomlčím.

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

JackBurda

IMHO: Od 3. dílu to možná bude lepší (už je znám i obsah všech dílů), ale pořád je to prokládáno tou "parodií" skutečnejch postav, a dle mýho se to k tomu ostatnímu prostě nehodí.

Ale tak jak "Místo zločinu Plzeň" už sledovat nehodlám, tohle (byť se to k původní Expozituře podle mě ani nepřiblíží - je to ostatně i něco jinýho z hlediska toho, že tam to byla prakticky jedna kauza, tady je jich několik smíchanejch dohromady) zatím nechávám.

na příspěvěk reagoval JackBurda

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Takže, pokud jsem Expozituru celkem žral, bude se mi tohle líbit? PS: Vagnerová mi nevadí.

na příspěvěk reagoval FRANTACZ1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Artigas

V kontextu toho co píšeš tvé vyjádření "a navíc s tím debilním chazarem Krausem, který kašpárkoval v kdejaké komunistické srajdě..." nedává logiku. To se na mě nezlob.

na příspěvěk reagoval Artigas

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jenže já ano, Kraus prostě pro mě není herec, nesnáším ho už od Rychlých šípů. A režisér Kachlík (stejně jako u ostatních, třeba J. Svobody, je mně naprosto ukradené, jestli byl nebo nebyl "angažovaný"), nikde nehrál, pokud vím. Jeho filmy Já, truchlivý bůh nebo pohádka Bajaja jsou pro mě skvosty, kdežto tyto odpady, plné trapných šmíráků s debilním scénářem, prostě neberu. Fakt nechápu, že někteří furt omílají komunisty, kteří už jsou víc jak čtvrt století v pekle, přitom v téhle "nesvobodě" vznikly filmy, které jsou nesmrtelné, na rozdíl od dnešních srágor typu jedno shlédnutí a dost. Od revoluce jsem krom Bohuša a Sametových vrahů (také "angažovaný" režísér J. Svoboda) nezaznamenal český film, který by byl aspoň na poloviční úrovni těch "komunistických", o "hereckých výkonech" nemluvě.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Machine

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Artigas

Ale já nenarážím na kvalitu. Já narážím na to, že kritizuješ někoho kvůli tomu, že hrál v komunistických filmech a pak máš v oblíbených film komunisticky angažovaného režiséra. Když někoho za něco peskuješ, neměl bys mít sám máslo na hlavě. Co je na tom k nepochopení???

na příspěvěk reagoval Artigas

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Artigas

Abych to chápal. Tobě vadí Kraus, že hrál v každý komunistický srajdě a v oblíbených máš film Náš dědekn Josef, kterej režíroval Antonín Kachlík? Sorry, ale to moc nedává smysl.

na příspěvěk reagoval Artigas

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Tohle(?!?!) je pokračování Expozitury?!?! WTF??? Tam mě totálně štvala Vagnerová, protože to prostě není herečka, to není nic, ale tohle už je fakt kloaka TV Zhovna  a navíc s tím debilním chazarem Krausem, který kašpárkoval v kdejaké komunistické srajdě... oh no, never again.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

Krimi / Drama ?! Pokračování (alespoň volné) Expozitury?! Opravdu? Uff.

Dle jedný recenze se má "něco" (jinýho, než "tohle") udát ve 3. dílu, takže počkám, ale moc šancí tomu nedávám...

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Po prvním díle nic jiného než průměr, na pondělní nudný večer dostačující. 

rada1992

rada1992 (hodnocení, recenze)

Právě úspěšné pondělní „okénko" české krimi na ČT, kde Labyrint po jeho finále vystřídá Místo zločinu Plzeň, zjevně urychlilo krok konkurence. Televize Nova totiž od pondělka do stejného večera, jen pozdějších časů, dá dlouho odkládanou premiéru vlastního krimiseriálu Atentát.

tomuleee

tomuleee (hodnocení, recenze)

když vidím jméno Petr Nikolaev tak už sem se přestal na seriál těšit 

Reklama

Reklama