Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (213)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eeeh. Jediný, co mě z MCU podobně otrávilo a znechutilo byl přitepleně debilní Moon Knight. Ale tohle? Tohle je next level shit. Tohle je fakt hrůza. Nerozumím tomu ani trochu... O čem to mělo být? Co bylo zápletkou seriálu? Co to jako mělo říct? Tvářilo se to asi jako rádoby vtipně feministická věc.. No ale ne. Není to ani vtipný, ani feministický, ani zábavný, ani nic. Jedinej dobrej díl ze série je ten, kde se zjevil Daredevil, kdyby tam tenhle díl nebyl, tak dám odpad. ()

Dakken 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozmýšľal som vlaste, pre akú cieľovú skupinu bol seriál robený. Ani neviem o čom ten seriál mal byť. Strašne plochý dej, ak to nejaký dej má. Zo She-hulk spravili chuderu, ktorá by mala zájsť na preventívku ku gynekologičke. Nikto jej asi nepovedal že časté striedanie partnerov nie je zdravé. Zelená štyridsiatniča v prechode, ktorá ovláda bez problémov svoje nové, neovládateľné schopnosti, ale že by aj pipinu držala na uzde, to nie. Mám dosť. Poňali seriál tým najhorším možným spôsobom bez úcty ku skvelím postavám. Veľké sklamanie a hanba pre She-Bitch a tvorcov. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 30 % Mám na to rozpolcený názor, ale nakonec zvítězil rozum a i skutečnost, že mi už není dvanáct let, a to hodně dávno. Pro mě Marvel, ten kvalitní Marvel, skončil po Endgame. Po tomto vyvrcholení je to pouze fajn průměr (čest výjimkám...) a nebo hrozná bída. She-Hulk se řadí bohužel do té bídy. Není to vtipné, nemá to celistvý příběh, žádnou zápletku, pointu a vše je na sílu, ale tak ukrutně moc, že jsem to snad jinde neviděl. Jasný, chápu, že chtěli jít jinou cestou, být kreativní, vtipný, bořit čtvrtou stěnu... problém ale je, že z toho nic nefunguje. Snažil jsem se v tom vidět ten "sitcom", ale asi nejsem cílovka. Věřím, že malí caparti, kterým stačí jen, aby tam byly postavy, hláškovaly, házely zadky, ti budou spokojeni. Viděl jsem, jdu to rychle zapomenout (ne, že by to stálo moc energie) a šup na další projekty... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největším smolařem roku 2022 je Tim Roth. Do čeho se to nechal obsadit? Je mi ho skoro až líto, stejně jako Charlieho Coxe a skoro všech zúčastněných. Tomuto se snad nemůže nikdo ani zasmát, příběh je hloupý a scénáristé si mysleli, že hrátky se čtvrtou stěno budou jakože haha vtipné. NO NEBYLY! Bylo to cringe a asi navždy mě to bude děsit v mých nejhorších nočních můrách. Pokud se chcete sebepoškozovat, tak doporučuji. Tohle nemělo nikdy vzniknout. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ač zlí jazykové dle trailerů tvrdili o jakou hroznou srágoru s hnusným cgi půjde, já si udržel naděje až do poslední chvíle. A ve výsledku mě to namíchlo ještě možná víc než ty hatery. Marvel sklouznul do škatulky extrémních karikatur, kde nefiguruje byť jen trošku dramatičtější scéna a všechno musí být hrozně edgy a fresh. A co mě otravovalo vůbec nejvíc, bylo bourání čtvrté stěny, které tady bylo totálně zbytečné. Hned tedy potom, jak totálně zesměšnili staré známé postavy (hlavně Emila Blonského) a dodali jim dětinský background, což mně osobně vůbec nesedí. Jasně, dlouhodobě už se míjím se vkusem Marvelu, od doby kdy převzali i seriály, ale dřív jsem byl extrémní fanboy a hrozně mě mrzí, jak podkopávají svoje základy. Dokonce ani na Daredevila, což je vymodlený projekt, se po představovačce tady snad ani nejde těšit a to se díky Charliemu Coxovi stále jednalo o nejlepší díl. Musím se ještě zmínit o hlavní protagonistce Tatianě Maslany, kterou jsem při obsazení vyzdvihoval a přišla mi jako perfektní volba (i když neustále lhala o tom, že rozhodně She-Hulk nebude), leč v seriálu se mi mnohdy líbila, jindy mě však úplně iritovala. Logické lapsy nechám internetovým mamům (a že jich třeba ohledně proměn vlasů bylo), pro mě je důležitější, že to byl ukrutný cringe a většinou mě to vůbec nebavilo.                                                                                                                                                                    Tvůrci se zjevně snažili mít finále co nejoriginálnější, aby nesklouzlo přesně tam, jak bylo nastíněno. Ve výsledku se ale jedná ještě o horší a trapnější kalkul, který mě teda extrémně otrávil. A že jsme viděli ještě jednou Matta ten fakt příliš nezmírnilo. Kéž by druhá řada nebyla, nebo měla úplně jiný tón. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Mary MacPherran (Jameela Jamil), Titania, je v komiksech superpadouchem a rivalkou She-Hulk. Své schopnosti získala prostřednictvím genetickému inženýrství, kterého se ujal Doctor Doom. V posledních letech se z ní ale spíše stala antihrdinka. (Kubaaa97)
  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)
  • She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je posledním seriálem čtvrté fáze MCU. (G....)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama