Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ač zlí jazykové dle trailerů tvrdili o jakou hroznou srágoru s hnusným cgi půjde, já si udržel naděje až do poslední chvíle. A ve výsledku mě to namíchlo ještě možná víc než ty hatery. Marvel sklouznul do škatulky extrémních karikatur, kde nefiguruje byť jen trošku dramatičtější scéna a všechno musí být hrozně edgy a fresh. A co mě otravovalo vůbec nejvíc, bylo bourání čtvrté stěny, které tady bylo totálně zbytečné. Hned tedy potom, jak totálně zesměšnili staré známé postavy (hlavně Emila Blonského) a dodali jim dětinský background, což mně osobně vůbec nesedí. Jasně, dlouhodobě už se míjím se vkusem Marvelu, od doby kdy převzali i seriály, ale dřív jsem byl extrémní fanboy a hrozně mě mrzí, jak podkopávají svoje základy. Dokonce ani na Daredevila, což je vymodlený projekt, se po představovačce tady snad ani nejde těšit a to se díky Charliemu Coxovi stále jednalo o nejlepší díl. Musím se ještě zmínit o hlavní protagonistce Tatianě Maslany, kterou jsem při obsazení vyzdvihoval a přišla mi jako perfektní volba (i když neustále lhala o tom, že rozhodně She-Hulk nebude), leč v seriálu se mi mnohdy líbila, jindy mě však úplně iritovala. Logické lapsy nechám internetovým mamům (a že jich třeba ohledně proměn vlasů bylo), pro mě je důležitější, že to byl ukrutný cringe a většinou mě to vůbec nebavilo.                                                                                                                                                                    Tvůrci se zjevně snažili mít finále co nejoriginálnější, aby nesklouzlo přesně tam, jak bylo nastíněno. Ve výsledku se ale jedná ještě o horší a trapnější kalkul, který mě teda extrémně otrávil. A že jsme viděli ještě jednou Matta ten fakt příliš nezmírnilo. Kéž by druhá řada nebyla, nebo měla úplně jiný tón. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.5/10. - Absolutně sem vybouchl smíchy u toho .... ne jak se to snaží být humorný ale jak je to stupidní. Opravdu seriálové zklamání roku, jako hele ono by na tom nebylo nic špatnýho ten seriál by mě dobrou laťku, líbí se mi do čeho seriál šel že chce být komediální a odlehčený, ale problém je jak je sám o sobě stupidní ten scénář, jak polopatě šli bez nějakýho přemýšlení na she hulk, udělali z ní akorát debilního tupce, zvraty už jsou pomalu dramatičtější i v Ulici a o to víc ještě domrvili mýho milovanýho Daredevila, u kterýho jsem se pozastavoval jak má furt skvělý charakter a mám rád jeho styl chování, ale ten seriál to celý zmrvil. No a ten konec, no nic horšího vymyslet nemohli než si to udělat srandu ze sebe samého. Celý seriál se táhl jak debil. Půl hodinový epizody o hovně. Ok někdy se to snažilo být vtipný a někdy sem se zasmál. Ale povětšinu času jsem se smál jak je to stupidní. 4/10 a to jsem na to dost hodnej. Tenhle seriál by nespravilo ani 10 pořádných Daredevilů. No a Mattův komentář: ,,No to mi je pančku rodinka,, by přesně vystihl mě kdybych tam seděl XDDDD ()

Reklama

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Zúfalstvo alebo nádej pre budúcnosť MCU? Ani jedno a obe súčasne. She Hulk bol projekt, ktorého kontroverzia sprevádzala už od prvej ukážka. Na moje prekvapenie však už prvé epizódy potvrdzovali, to čo zlé jazyky hovorili už mesiace pred premiérou. Nezábavné, bez iskry a chcel by som napísať, že aj bez nápadu, ale tvorcovia mali nápadov dosť - až príliš. Prekombinovany kvázi sitkom z právnického prostredia, kombinovaný so superhrdinovia tématikou? Prečo nie? Ale keď tvorcovia začnú riešiť v seriáli témy, ktoré nie že urážali ale skôr podkopávajú nohy postavám a akejkoľvek súdržnosti látky je to smutné. Neskôr prišlo pár lepších epizód , ktoré ma bavili aspoň v nejakých aspektoch a hlavná hrdinka ako taká mi prišla už sympatická. Zlom však prišiel v poslednom diely, ktorým sa tvorcovia snažia povedať veľa vecí, ale ich "hranie sa s médiom" (cháp ako borenie štvrtej steny a podobné šmolkoviny) by fungovali, keby sa nesnažili tvorcovia povedať aké je to v štúdiovom systéme ťažké a že pre kreativitu už nie je miesto. Pretože očividne dostali dosť veľkú slobodu na to aby urobili s finále to, čo urobili. Takže ich zdelenie vlastne nedáva zmysel. Bolelo to, ale malo to aj pár fajn momentov. Ešte by som sa vrátil k jednej veci - fanservis. Cameá nevadia, časti sú vítané, ale keď zápletka niekoľkých epizód stojí čisto ja nich, tak je to skôr smutné. A to čo urobili s Daredevilom... Po tom, čo urobili s Kingpinom v seriáli Hawkeye a Daredevilovej prítomnosti v She Hulk mám veľké obavy, ako dopadne seriál Daredevil: Born Again. 4/10 ()

Dakken 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozmýšľal som vlaste, pre akú cieľovú skupinu bol seriál robený. Ani neviem o čom ten seriál mal byť. Strašne plochý dej, ak to nejaký dej má. Zo She-hulk spravili chuderu, ktorá by mala zájsť na preventívku ku gynekologičke. Nikto jej asi nepovedal že časté striedanie partnerov nie je zdravé. Zelená štyridsiatniča v prechode, ktorá ovláda bez problémov svoje nové, neovládateľné schopnosti, ale že by aj pipinu držala na uzde, to nie. Mám dosť. Poňali seriál tým najhorším možným spôsobom bez úcty ku skvelím postavám. Veľké sklamanie a hanba pre She-Bitch a tvorcov. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání to není žádná pecka. Marvel teď zřejmě pouští ty slabší kousky, aspoň co se týče seriálů. Sledujeme zde origin Jane, ze které se díky nehodě s Brucem stane Hulk. Poté se s ním na chvíli přemístí do jeho laborky v Mexiku, kde se snaží ovládnout své schopnosti. Nakonec mě to zklamalo a končím... "Přednesu svou závěrečnou řeč." ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)
  • Komiksovou postavu She-Hulk vymysleli Stan Lee a John Buscema a poprvé se objevila v sešitu „Savage She-Hulk #1“ v roce 1979. (Kubaaa97)
  • She-Hulk: Neuvěřitelná právnička je posledním seriálem čtvrté fáze MCU. (G....)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama