Reklama

Reklama

Nenávist: Počátky

(seriál)
  • Japonsko Ju-on: Noroi no ie (více)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Klasická japonská hororová franšíza Ju-On vznikla podle skutečných událostí, které se odehrávaly po čtyři desetiletí. Hrůzná skutečnost předčila filmový příběh. (Netflix)

Recenze (19)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Oproti novej Nenávisti z 2020 je toto o veľký kus lepšie, celkovo je to však skôr priemer. Celé to bolo poňaté úplne inak ako som dúfal, žiadna Kayako, žiadne lámanie tela a jej typický zvuk, nie tu sa nato išlo inak. Vyrozprávané je to svojským štýl a miestami je to až príliš zmätené. To že sa to vybralo skôr krvavou cestou mi nevadilo, príjemná zmena, avšak dúfal som viac v duchov čoho bolo málo. Masky ale výborné a Japončíci sa nebáli ani fakt zaujímavých hororových scén (kto videl vie). Je to škoda, zabitý potenciál tu rozhodne je a posledný diel je skôr sklamanie a tak isto dôvod prečo nemôžem dať viac ako 3*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

První díl měl solidní atmosféru. Čtvrtý díl byl nejlepší a nejhororovější. A všechno ostatní je velký špatný. Bude to asi znít trochu rasisticky, myšleno to tak rozhodně nebude, ale... všichni tady prostě vypadají stejně a já měl obrovský problém se v těch postavách orientovat. Snad jen ten spisovatel... toho jediného jsem vždycky identifikoval hned. A aby toho nebylo málo, lítá se tady v čase sem tam, že z toho má jeden guláš. Do toho duchové, představy, duchové mající představy a já nevím co všechno... tohle je Netflixu nepovedlo. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když nepočítám nudný americký remake,tak originální Nenávist sem buď neviděl a nebo viděl a nepamatuju si jí.Tenhle prequel sem zkusil a utvrdil mě v tom,že definitivně nejsem cílovka japonských hororů.Úplně špatné to není,místy to má fajn atmosféru a solidní gore,ale jinak mi Ju-On Origins nepřinesla i navzdory slušnému formátu vůbec nic.A to mi běžně japonské filmy i přes svojí specifičnost nevadí...40% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoniec priemerný seriál pre Netflix, ktorý dejovo predchádza Nenávisti. Ako spomína najväčší filmový fanúšik mladej generácie hororových prvkov je pomenej, ale niektoré najmä v 4 epizóde stáli zato. To je však spolu s vydarenou scénou znásilnenia trochu málo k tomu, aby bol človek k tejto sympatickej sérii viac zhovievavý. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté . Seriál na základe filmov Nenávisť. Je to japonský počin, ktorý stojí za pozornosť. Je to miniséria, ktorá má zatiaľ 6X30 min. Ja som to pozeral japonský s CZ tit. Ak vám prekáža japonština môžete si kľudne dať aj angličtinu. Seriál sa snaží vysvetliť začiatok celej kliatby. Nápad ako bol natáčaní je docela zaujímavý. V seriáli si, prídete na svoje ak máte radi dobre napísané rozhovory, gore, dobre je zvládnutá aj atmosféra. Posledná časť ostáva otvorená. Hádam, že majú v pláne pokračovať. Moje hodnotenie ? Za mňa 60%. Plusy: - dobrá atmosféra, dobre napísané dialógy, málo jumpscarov teda aspoň za mna. Čo beriem ako plus. Mínusy: krátke časti a je ich málo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama