Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele kinghome k tomuto seriálu (1)

Kurz sebeovládání (2012) 

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

Reklama

Reklama