Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Po pilotu: rozumný příslib zábavy s Charliem, ale musí se to ještě trochu rozjet a dát prostor vedlejším postavám. # A 2. díl splnil mé představy. Stačilo si ho pustit s anglickými titulky, přece jen se stíhají o něco snáz. # Po 9. dílech: jen dodám, že jeho exmanželka Shawnee Smith je parádní seriálová herečka. # S01E10 – zatím nejlepší díl. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Prvních deset dílů rozhodně zaujalo. Vyřizování účtů s Chuckem Lorrem hned v úvodu mě velice pobavilo. Naštěstí je Charlie Goodson dobrou náhradou Charlieho Harpera. Jsem zvědav jak dlouho nám Charlie vydrží ve formě. Pokud to však bude pokračovat jako teď, tak se o existenci seriálu vůbec nebojím. Podobnosti s Dva a půl chlapa jsou podle mě jasně úmyslné, jako sex, bar atd. Na závěr snad jen, že je to dobrá oddychovka a jsem zvědav jestli z toho Charlie taky dokáže udělat takovou pecku jako z Dva a půl chlapa. *** Druhá série, tedy 90 dílů, začala tak, že mi to přišlo o něco slabší. Já jsem jako hlavní důvod viděl Selmu Blair, takže jsem vážně rád, že se pohádal s Charliem a ze seriálu byla odejita. Poté, co došlo k výměně a místo její postavy se představila Jordan (Laura Bell Bundy) a mezi hlavní postavy byl povýšen Sean (Brian Austin Green), tak se zábava vrátila a Anger Management mě znovu začal bavit. Zvyknul jsem si na svojí dávku Charlieho Sheena a jeho skupinky a po ukončení musím přiznat, že mi bude chybět. Seriál se dočkal alespoň částečného ukončení, ale je škoda, že nebude pokračovat. ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

Nolanofil 

všechny recenze uživatele

Hodnotím časti 1-3 :úvodná zoznamovacia epizóda má pár svetlých chvíľ, ktoré vyčiaria na tvári úsmev, ale nedokážu rozosmiať (až na scénu s bejzbalkou). Celková koncepcia je založená na Charliem. Teda Charlie a pacienti, Charlie a dcéra, Charlie a bývala žena a tak ďalej... No jednoducho nech je Charlie sebe lepší komik, ( čo bezpochýb je) nemá šancu uhrať sám v 20.minútovom predstavení. V Dva a pol chlapa boli vedľajšie postavy, ktoré mali svoje vlastné príbehy a nimi sekundovali Charliemu. Tu sú príbehy v ktorích majú vedľajšie postavy len základnú informovanosť a všetko sa točí okolo Charlieho a tým sa dostávame do jednotvárneho kolotoča. Prvú epizódu sledovalo v USA skoro 6 miliónov divákov, Dva a pol chlapa malo s Charliem skoro 18 milónovú sledovanosť, je jasné, že ani Charlie nieje všemocný a nedokáže sám prilákať takú mäsu divákov pred obrazovky, preto by mali tvorcovia pozmeniť koncept aby sa vôbec aj priblížili k 90-epizódam, ktoré majú naplánované do roku 2014 a zastavili klesajúcu sledovanosť, údajne posledného hereckého koncertu Charlieho Sheena. ()

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po devíti dílech ... zatím jsem spokojen s lehce stoupající kvalitou dílů i pomalým rozšiřováním charakterů vedlejších postav ... není to asi žádný odvaz, který dostane každého od prvního dílu a celkově není seriál zrovna hláškující ... jenže to mi nikdy nepřišlo ani na TAHM, celé to stálo na osobnosti Charlieho a k tomu se občas někdo přidal ... když přestane působit prostředí seriálu tak lacině už od úvodní znělky (dá se tomu říkat znělka?), hravě asi předběhne TAHM (1.-8. série, z 9. jsem viděl dva díly, nechápu, že dokázali odvysílat celou sérii)... ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Sheena hraje jeho skutečný otec Martin Sheen, stejně jako ve filmu Wall street (1987). (ČSFD)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama