Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Recenze uživatele Inozuka k tomuto seriálu (3)

Druhý dech (2013) (S01E03) 

Velice dobře natočené a zahrané. Po dlouhé době mi Langmajer nepřipadal jako nějaký ochotník, ale jako vyzrálý herec. Možná trochu přehnané a naivní, ale velice příjemné a varující. Nic netrvá věčně ... a sytý hladovému nevěří. ()

Zrádce (2014) (S02E01) 

Pro mě osobně veliké překvapení. Hořce vtipné cvičení o tom, zda je lepší být zásadový a chudý trouba nebo morálně zkažený pracháč. Vše kvůli větší srozumitelnosti naroubované na dilema sparťana se super kšeftem šéfa slávistického marketingu. Čili lehkou a vtipnou formou pojaté jedno z největších dilemat moderní doby. Moc jsem se bavil a tak trochu se v tom poznal, jen jsem ještě nedošel do bodu, kdy mám odvahu stáhnout si ty kalhoty. Trio Hádek-Plesl-Taclík naprosto zdrcující! ()

Moje pravda (2014) (S02E04) 

Zbožňuji Vyorálka, takže v roli psychicky labilního týpka jsem si jej nemohl nevychutnat. Zaválel to skvěle, stejně jako Jana Preissová a dokonce i ta Hana Vagnerová zde výjimečně nebyla jen hezká, ale i něco zahrála. A ten konec jsem hlavním postavám přál - i ze zdánlivě bezvýchodné situace jde vyjít se ctí a s uchovaným zdravým rozumem. ()

Reklama

Reklama