Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 2
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 2

Recenze (114)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na první díl jsem se podívala jen proto, abych zjistila, o co přesně v The Originals jde a co se ze seriálu vyklube, nijak jsem nepočítala s tím, že bych se na seriál dívala, protože Phoebe mi přišla v TVD strašně nesympatická a představa, že bude možná jednou z hlavních postav mě nijak nenadchla. Jenže jak už jsem začala, nemohla jsem si pomoct a podívala se i na druhý díl. No a pak už nešlo přestat, protože mě seriál opravdu chytil a dokonce už mi Phoebe ani tak nevadí. Uvidí se, jak se bude seriál vyvíjet, ale je fakt, že mě bere o něco víc než TVD. Takže ohromné překvapení! ~~ Ke konci řady mě to už začíná trošku nudit, jak se pořád všechno opakuje, každopádně pořád to ještě na čtyři hvězdičky není. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

TVD v 5. sezóne už nestoja ani za starý groš, preto som bola na tento počin extrémne zvedavá. A môžem povedať, že pre mňa sa jedná o super prechod z teen denníkov do trochu temnejšieho, dospelšieho sveta pôvodných upírov. Originals ukazujú zaujímavé charaktery, prijateľné zápletky a vyspelejšie spracovanie. Soundtrack zatiaľ výborný a rodinka pôvodných má charizma, pre ktoré sa oplatí pustiť si nový diel. Zatiaľ spokojnosť, uvidíme, čo ponúkne druhá séria. ()

Reklama

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Na spin-off mám rovnaký názor, ako na TVD. Seriál s Originals sa zdá byť ako konečne niečo dobré z TVD, ale keďže to má v rukách Julie Plec, tak aj v spin-offe, samozrejme, musela trepať otravné love-story, ktoré z toho robia ďalší corny series pre teen-girls. Prvá a pól epizódy, pohoda. Ostatok, trápne. (btw. ale na Phoebe Tonkin sa dobre pozerá. Joseph Morgan ma so svojim prízvukom už prešiel) ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Spin - off seriálu TVD tuhle upíří línii rozhodně nezkazil ,ba právě naopak. Minimem hlavních rolí pod 20 let dokazuje ,že tvůrci dokážou zabavit nejen náctileté. Joseph Morgan ,Daniel Gillies ,Claire Holt ,Phoebe Tonkin ,Charles Michael Davis a Danielle Campbell to rozhodně v hlavních rolích nezkazili. Napínavé ,trošku jiné než TVD a taky nově vznikající zakázaná láska. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, který byl ještě v rámci TVD jsem se musela přemáhat, abych tomu seriálu dala šanci. Když jsem pak zjistila, že pilot samotného seriálu je opakování té samé epizody z jiné strany, málem mě to znechutilo natolik, že jsem se nechtěla dívat na další díl. Ale asi bych litovala, protože mě to docela strhlo, odhlédla jsem od toho, že bych od Originals očekávala příběh z minulosti a o všech, a taky jsem odhlédla i od toho debilního nápadu s magickým dítětem. Nakonec se mi první půlka série líbila asi tolik, jako první řada TVD, jenže pak Spoiler odešla Rebekah, což mě naštvalo, protože jsem se na to začala dívat víceméně hlavně kvůli téhle postavě konec spoileru. Myslím, že tím utrpěl i seriál, protože zbytek byl o poznání nudnější. Původně jsem vůbec nechtěla koukat na další řadu, ale když obsadili Daniela Sharmana, tak bylo jasno. Druhá řada se mi zatím možná líbí ještě víc než první. Připadá mi to víc zaměřené právě na originální upíry a tak to mělo být od začátku. 4* ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)

Reklama

Reklama