Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 3
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 3

Recenze (114)

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Intriky, manipulace, boje o moc,... a tak pořád dokola. The Originals (Původní) jsou seriálem, který svišti, který toho v každém dílu nabízí hrozně moc (dějové zvraty, nové informace, hodně postav, atd.) Skoro bych řekla, že by zasloužil nějaké "vložky" :) třeba víc milostných linií nebo občasné zamyšlení jaké to je být nesmrtelným hybridem. Takové tempo s sebou totiž přináší nevěrohodnost postav a jejich vztahů, totiž: když se rychle střídá jejich láska s nevraživostí, prostě jím pak už moc nevěřím, že za něčím nebo za někým doopravdy stojí, že se to zase rychle nezmění. Ale oceňuju, že každá postava, její chování a činy mají svoje pozadí, důvod a propracovanou historii. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý seriál,ktorý ma úplne chytil.Upíri chlastajú,milujú sa,nenávidia a dokonca plačú,čiže riadny citový život obyčajných ľudí.Dialógy sú vycibrené a komplikované,vidieť,že sa s nimi pohrali.A taktiež mágia,v poslednej dobe po Harrym Potterovi je čoraz viac in.Dej je riadny dospelácky čo sa týka krvi a zabíjania,ale posteľ ostáva tabu.1.séria 60 %.Až potom som pozrel celé TVD a v tomto kontexte to zaslúži aj po doterajších dieloch 2.série pridať na hodnotení.Výborný Joseph Morgan.Po ukončení 2.série zvyšujem na 80 %. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 22 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 10+1 _ TVD mě přestali bavit už při konci druhé série a někdy v půlce třetí jsem s nimi seknul. Ale i přesto jsem chtěl tohle zkusit. Rebekah je moje oblíbenkyně, tak jsem si ji nemohl nechat ujít. Celkově to je povedené a koukatelné, ale během těch 4 epizod, mě to vůbec nechytlo a nějak neláká abych sledoval dál. Občas se asi na nějaký dil mrknu kvůli Rebekah, ale pravidelně to sledovat už nebudu. 70% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, který byl ještě v rámci TVD jsem se musela přemáhat, abych tomu seriálu dala šanci. Když jsem pak zjistila, že pilot samotného seriálu je opakování té samé epizody z jiné strany, málem mě to znechutilo natolik, že jsem se nechtěla dívat na další díl. Ale asi bych litovala, protože mě to docela strhlo, odhlédla jsem od toho, že bych od Originals očekávala příběh z minulosti a o všech, a taky jsem odhlédla i od toho debilního nápadu s magickým dítětem. Nakonec se mi první půlka série líbila asi tolik, jako první řada TVD, jenže pak Spoiler odešla Rebekah, což mě naštvalo, protože jsem se na to začala dívat víceméně hlavně kvůli téhle postavě konec spoileru. Myslím, že tím utrpěl i seriál, protože zbytek byl o poznání nudnější. Původně jsem vůbec nechtěla koukat na další řadu, ale když obsadili Daniela Sharmana, tak bylo jasno. Druhá řada se mi zatím možná líbí ještě víc než první. Připadá mi to víc zaměřené právě na originální upíry a tak to mělo být od začátku. 4* ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)

Reklama

Reklama