Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 2
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Recenze uživatele JohnCZ k tomuto seriálu (1)

Původní (2013) 

--- PRVNÍ SÉRIE --- Rodinka Původních upírů v určité chvíli nakopla tehdy už skomírající děj Upířích deníků a není divu, že dostala i vlastní spin-off, na který jsem se i poměrně těšil. Jak Klaus, tak Elijah jsou zajímavě napsané a výborně zahrané postavy, avšak The Originals selhává přesně v tom, v čem v posledních sériích selhává i původní seriál - děj. Ačkoli je The Originals o něco dospělejší, je to vesměs to samé v bledě modrém. Máme tu město, tentokrát ne fiktivní maloměsto jako Mystic Falls, ale rovnou New Orleans, které vytváří pro seriál velice atraktivní prostředí. Máme tu také tři frakce, které se přetahují o místní nadvládu a to (nečekaně) upíry, vlkodlaky a čarodějky. A o tom je celý The Originals. Neustálé intriky, přetvářky, zrady, skrytá zloba a láska v momentech, kdy to divák nečeká. Nemůžu si pomoct, ale dějově se mi to jeví jako děsně nevýrazné a chaotické, není moc komu fandit a že by příběh někam směřoval, to se taky říct nedá. Závěr série trochu něco naznačil, ale jestli se v druhé sérii dějová linka nezačne trochu hýbat, tak pochybuju, že ji vůbec dosleduju. Už první série mi zabrala skoro 2 roky. Hodnocení série: 2/5 ()

Reklama

Reklama