Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 2
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 2

Recenze (114)

Florfila 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkala dalších upírů. Je jich poskrovnu a tak se není čemu divit, že beru, co je... Jde o spin-off Vampire diaries a shodou okolností jsem náhodou narazila na jeden z dílů ve vysílání a i když mě to bavilo, jsem ráda, že Originals přece jen trochu vyspěli. Už se tam nepotloukají dětičky ze střední a to je pro mě osvěžující. Ač tak či onak, pořád se jedná a časobijec, ale pokud to plní účel, nemám proti tomu zhola nic... A co si budeme povídat, na Niklause se dívá opravdu moc hezky. :) ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na první díl jsem se podívala jen proto, abych zjistila, o co přesně v The Originals jde a co se ze seriálu vyklube, nijak jsem nepočítala s tím, že bych se na seriál dívala, protože Phoebe mi přišla v TVD strašně nesympatická a představa, že bude možná jednou z hlavních postav mě nijak nenadchla. Jenže jak už jsem začala, nemohla jsem si pomoct a podívala se i na druhý díl. No a pak už nešlo přestat, protože mě seriál opravdu chytil a dokonce už mi Phoebe ani tak nevadí. Uvidí se, jak se bude seriál vyvíjet, ale je fakt, že mě bere o něco víc než TVD. Takže ohromné překvapení! ~~ Ke konci řady mě to už začíná trošku nudit, jak se pořád všechno opakuje, každopádně pořád to ještě na čtyři hvězdičky není. ()

Reklama

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

mArtinko5MB 

všechny recenze uživatele

Pilot nič nové okrem pár faktov nepriniesol. Preto zatiaľ hodnotím iba 60%, vkladám do seriálu nádeje a dúfam, že sa neuberie teen-agerskou cestou, po ktorej kráča Vampire Diaries. Po pár častiach nadšenie a určite živšia atmosféra ako TVD. Po 3. časti 75%. Do siedmej časti začínam mať pocit, že sa to schyľuje k charakteru TVD, čo jedným slovom znamená úpadok. 65% ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)
  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)

Reklama

Reklama