Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 5
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Takže to je to nové od Crwe? Jo to si už nekupuji...iron man se vlastně kromě Hulka nesetkal s nikým starým vlastně ani neví co se stalo na Zemi...pak bude mít nějaký plán a Rocket se mu vysměje...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

Myslím že to bylo na konci Dvou dnů Ultrona...Ninina Scarlet to nejspíš nemá plně pod kontrolou a vision byl překvapený a nakonec mu claive zrušil fázování a nějak narušil vedení

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jinak Black Panther se taky moc neukázal :D 
A Iron man se taky nesetkal s jeho ségrou :D 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jedna z thanosovych schopností je teleportace, prostě by se teleportoval zpět...no on chtěl být v pozadí a tahat za nitky a nechat si postupně ty kameny získat od pohůnků jako Loki, gamora nebo Ronan..aether byl ukryt mimo realitu a Mind gem nevím zda věděl že byl v zezle ale to možná na poslední chvíli nevěděli ani tvůrci....

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Vision a Scarlet prej měli důvod, proč se drželi zpátky, co se týče schopností. 

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Kincl , Ratemus

Ja dúfam, že v A4 ukážu v nejakom flashbacku zničenie Xandaru a Nova corps. Prípadne keby to bolo ako intro filmu, nenahneval by som sa. Nova corps mi prišli technologicky veľmi pokročilí, tak by som rád videl ako sa Thanos prebil ku kameňu v ich opatere.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

No jo... Thanos měl tady vážné výkyvy, co se power levelu týče... ale dejme tomu, jinak by byl film asi dost rychle u konce :)

Což mi připomenulo, že vtipné bylo i to jak Witch a Vision dostávali na prdel od těch dvou z Black Orderu a pak je zachránil Cap a Widow (ale to nic nemění na tom, že Capův vstup do filmu byl pro mě asi největší nerdgasm, větší než ten omílaný Thorův příchod :)

Jo a řešilo se tu, proč se vlastně Thanos rozhodl naplno začít lovit ty kameny až po šesti letech pochybné taktiky předávání zodpovědnosti a dalších kamenů Lokimu apod.? :))

na příspěvěk reagoval Kincl, Ratemus, RKBoy

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak pokud by ho neporazili bez rukavice tak by ale měli větší šanci, než když jich má 6 :D By Strange vytvořil portál a hodil ho na kraj Vesmíru a trvalo by x let než by se vrátil :D 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

Možná u všichni měli zkusit napálit nejtěžší kalibry do ksichtu, vlastně to mohl zkusit i ten Peter... místo lechtání pěstmi :)

I kdyby mu tu rukavici sundali, dokázali by ho porazit? Asi ne, co? Možná jim Strange mohl dopředu celý průběh potyčky prozradit, ale možná to má zakázáno dělat nebo kdo ví co... ale na budoucnost se dívat může :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Zrovna on, přišel o matku kterou miloval a zemřela mu před očima a nakonec zjistí že ji zabil jeho otec kterého sotva pozná a už ho musí zabít a najednou začne milovat někoho kdo mu zemře...já vám nevím podle mě se zachoval prostě lidsly

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Kincl

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kincl

no přesně, jako jo bolí to, ale mohli vrátit čas, navíc by po porážce Thanpse, by měli i kámen duší a realitu, takže Strange by s tím určitě něco dovedl udělat. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Peter se zachoval jako dement, ale dobře někteří podotýkají, že to nejde proti jeho charakteru, jak je vykreslen v GOTG filmech - má traumata ze všech těch životních ztrát, takže mnohdy nepřemýšlí, když jde o další milované osoby.

na příspěvěk reagoval RKBoy

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama