Reklama

Reklama

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

  • USA Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je superhrdina čínského původu Shang-Chi, který je konfrontován se svojí minulostí, když je zapleten do sítě tajemné organizace Deset prstenů. Jedná se o druhý film ze čtvrté fáze MCU. Ve filmu uvidíme skutečného záporáka Mandarina. (Falcon)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

On je strašně otravný troll, nějakej mulťák pravděpodobně. Zpočátku se ještě trošku přetvařoval, jako že bude diskutovat normálně, ale teď už se na to úplně vykašlal. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

StejskyDoo

To jsou prostě děcka, co se druhým nelíbí a jim ano se snaží okamžitě kritizovat n nadávat....je to přirozené, však z toho vyroste, ještě nechápe, že každému se líbí něco jiného...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnocení, recenze)

Mě je fakt upřímně líto každého, kdo tomuhle dál víc než 3 hvězdičky, je mi fakt upřímně líto toho, že nemáte žádný vkus a vaše životy jsou jen tupý prázdný konzum.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus, StejskyDoo

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tak dvojka potvrzena a vrací se i stejný režisér....měl by se ukázat nový Iron Fist, jiný než Finn Jones.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No zvířátka tvůrci vymysleli úžasná, za to tleskám, všiml sis krásné kicune? Sice mě poněkud udivilo, že v zajímavostech o filmu se informace motají okolo čínských věcí a kicune je přitom japonská legenda, ale nejspíš to pojali asijsky než vyloženě čínsky. 

"To je ale divnej kůň, co mě tak vejrá?" při téhle scéně jsem smíchy málem upadla :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

No, je jasný, že obě potitulkové scény naznačují další pokračování a připojení k Avengers.

To, jak bylo řečeno, že tyto artefakty v katalogu nemají, mi nepřijde moc logické když byly používání po celou dobu, kdy je měl předchozí majitel v držení. 

Jinak film má skvělý náboj humoru, což považuju za velké plus.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

ComicBookGuy

Díky moc. 

Dokoukáno, je to naprosto skvělý film, nechám si ho a určitě se na něj podívám ještě vícekrát, stojí za to. 

Ehm, co ti sympaťáci bez obličeje? :-D Jako mazel dobrý, ale tak nějak, jak jen to říct - jak to baští? 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Jsem už za polovinou filmu, je výborný.

Nevím, jestli to tady už bylo řečeno, ale proč je to legenda o prstenech když jsou to náramky? 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jarin69

Byla. Od doby co se dostali do té vesničky to už nebylo dobrý ani po stránce příběhu, ani po stránce CGI ani po stránce akce. Tedy, až na souboj s otcem ten byl celkem fajn.

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Ratemus

Spíš se mi to zdá jako seznam něčích dohadů vyvezených z her, Midnight Sons vyjde někdy příští rok, na Wolverinovi se taky teď maká a reálně vyjde někdy nejdřív v 2024, k tomu takové ty zřejmosti jako že na stream nejdou filmy kvůli situaci s Vdovou, to myslím si vydedukovala většina.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Tak se nám zase vyrojily nějaké zákulisní drby, tak kdo ví, co je pravda, kopíruji:

 


1. Tak ten seznam Marvel Filmů ani nemusí být konečný, protože nějaké filmy prý budou exklusivně na Disney+. Které už nepojede jen série.
2.Snyder je prý rozhodně na listu možných režisérů pro Ghost Ridera nebo Midnight Sons. Jestli s ním posléze budou jednat závisí čístě na tom, jestli bude mít čas, až dojde na aktivní pre-produkci.
3. Tak prý na Disney+ nebo Hulu by prý pro Mephista, Čína neměla být problém.
4. Jedním z těch oznámených projektů pro rok 2024, jsou prý skutečně noví X-meni.
5. Tak ten ústup k modelu 45 denní exklusivity pro kina je prý částečně i kvůli Russooům, Scarlett a dalším potenciálním "nespokojencům". Jak se dalo čekat v této situaci Chapkův "zajímavý experiment" na Shang-Chim se skutečně obrátil proti němu.
6. Wolverine prý dostane vlastní sólovku. Aktuálně vše směřuje k tomu, že role bude "přeobsazena" (Jackmana se minimálně na hlavní inkarnaci přesvědčit nedaří). Zahostovat by měl Hulk. A o režii mají zájem právě Russoové.
7. Co se Jackmana týče. Možná....možná se něco rýsuje v rámci Secret Wars.

na příspěvěk reagoval W.Dow

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Takže mcu udělá v letech 2021-2024 přesně 17 filmů...což znamená že na konci roku 2024 bude mít mcu 40 filmů...to nepočítám minisérie....

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

nanamarak1

nanamarak1 (hodnocení, recenze)

Lehce nadprůměrný film, který má pár slušných bitek v první půli. Pak se z něj však stane klasický digibordel. Škoda.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Ano ale kdyby DC s warnerem nebylo v prdeli. Vedlo se jim tak Jokera nejspíš nenatočí...mcu tohle nikdy neudělají protože ti jedou univerzum...já to beru tak že prostě komiksové superhero je vesměs pořád to samé dokola kór když chceš dělat univerzum. Ano, každý snímek může být trochu jiný s jinými prvky a charakteristickou stopou režiséra,ale vesměs superhero není žádná věda a je to pořád samé dokola...bohužel akorát u mcu muzea vidět jak to vše do sebe zapadá, Warner tohle nedokázal po osmy letech takže budeš muset na tuhle hru přistoupit...já už superhero komiksy nečtu protože mě to přestalo bavit a filmy mi tak nějak nevadí pokud nejsou úplné debility typu Ww84 nebo Birds...ano RAID jsem viděl a Shang chi mění nejlepší na světě, však dlouho netrénoval a  Nezdokonaloval se...podle mě se tím mistrem teprve stane teda pokud dvojka neuvede Iron Fista....za mě byla akce i CGI skvělé, já byl nadšený...a ano nebyl to RAID, ale RAID je trochu něco jiného...já dostal co jsem chtěl

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jestli bude 7 komiksovek ročně, které budou příběhové skoro stejné, jen v jiné barvě kabátu, tak mě to určitě omrzí, ikdyž jsem velký fanoušek Marvelu a Dc.

A prsteny mi problém nedělaly, jen když je Shang Chi nejlepší mistr bojových umění, tak by mohl ve svém filmu předvést něco víc surovějšího, než lítání na drakovi. Mám pocit, že jsi viděl Raid, tak to by mi na Shang Chiho sedělo o dost lépe než nekonečné množství vojáků a wyvern.

A to právě dělá Jokera unikátního, že to zatím vypadá jen na jeden jediný film, origin, který nemusí mít dalších padesát pokračování a týmovek. Já to i tak preferuju, protože je to něco úplně jiného, než nějaký akční origin hrdiny.

Prostě mi formule megaakce + vtipy nepřijde po chuti, co mě u MCU zasáhlo byly jedině filmy od Russových, a už ani u nich není jistý, jestli se vrátí.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Příští Avengers film našel režiséra

Příští Avengers film našel režiséra

26.07.2022

No, tak to šlo docela rychle. Kdekdo by čekal, že Marvel potažmo producent Kevin Feige využije šance, a vše důležité a neodkladné oznámí na Comic-Conu, případně si to nechá za pár měsíců na D23 Expo.… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová sága MCU bude odhalena již brzy

Nová sága MCU bude odhalena již brzy

21.06.2022

Kevin Feige potažmo další lidé z Marvelu rozhodně nelhali, když neustále tvrdili, že snímek Avengers: Endgame znamená konec celé jedné kapitoly vyprávění o superhrdinech. První tři fáze zde zkrátka… (více)

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

Diverzita ve filmech vede k vyšším tržbám

25.04.2022

Co si fanoušci mohli už dávno domyslet, nyní potvrdila nejnovější studia. Jedním z největších témat moderního Hollywoodu je v posledních letech tlak na smysluplnější rozmanitost ve filmovém průmyslu.… (více)

Reklama

Reklama