Reklama

Reklama

Spider-Man: Bez domova

  • USA Spider-Man: No Way Home (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. Spider-Man požádá Doctora Strange, aby mu pomohl jeho tajemství obnovit. Kouzlo však způsobí v realitě obrovskou trhlinu, jíž do světa proniknou ti nejmocnější zloduši, kteří kdy bojovali se Spider-Manem v paralelním světě. Peter tak musí překonat svou doposud největší výzvu, která navždy změní nejen jeho budoucnost, ale i budoucnost paralelních světů. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (1 003)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Tom Holland v trenkách do třetice ve fan-service jízdě, která střídá scény levnýho prefabrikovanýho výplachu se scénama, za který by jiný tvůrci prodali duši. Dafoe fantastickej, Molina nevyužitej, spider-squad chemie parádní, záporáci trochu plochý, skvělý nostalgický momenty (Molina a Maguire + hudba = slzy) a ve strašně moc scénách naprosto otřesný CGI. Emoční rovina fungovala mnohem líp než jsem čekal, a paradoxně akční a zábavná rovina naopak mnohem míň. Dobrej film, ale mohl bejt lepší. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Zabitá príležitosť. Je to síce krásny fanservise, no viac by som ocenil, keby tie postavy 80% času netrávili tým, že rozprávajú, čo zažili v predchádzajúcich filmoch. Z novej trilógie rozhodne najlepšie, no takisto vidieť, že na predchádzajúce projekty sa to vôbec nechytá a iba sa pripomína o koľko boli lepšie. Hore mi to dvíha veľmi silný záver a vlastne celá pointa. 8/10 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A CELÝ SVĚT TEĎ ZAPOMENE, ŽE PETER PARKER JE SPIDER-MAN …“   Jedno vám teda povím - jsem trošičku zklamanej. A přitom bylo zaděláno na svižnou akční komedii (dle mýho gusta)… kdyby… já prostě (už) nechcu dramatickýho Spidermana. Navíc ona dramatická hra na city, spojená s osudovým neštěstím, ve mě nevzbudila požadovanou dávku smutku. Dyť si za to kurva ten kokot může sám! (Aha, takže nějaká emoce by tam byla…) Líbí se mi, jak zde funguje propojení světa Marvelu i to, že jsem mohl (nejen nostalgicky) zavzpomínat na prvního Spajďáka (Tobey Maguire). Taky Dafoe předvedl, že je furt ve formě a jako padouch byl vždycky nejlepší. Akce fajnová, milá byla závěrečná scéna v kavárně. Trvá to necelejch dvě a půl hoďky a jsou tam dvě (trochu delší) ukecaný scény, ze kterejch mám pocit, jakoby trvaly věčnost. To je taky na hovno… Jinak… já bych to prostě prostříhal…   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vím kdo jsou Electro, Green Goblin, Dr. Octavius, Lizard nebo Sandman. 2.) Chci aby Spajdy bojoval s Venomem.  ///                   PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Zápletka, kterou nezpůsobí dilema, ale mladá dilina svým zbytečným rozhodnutím. Vznikl z toho zbytečný film, kde otevřené multiversum poskytuje sice spoustu možností, ale je to jen dění pro dění. Nic zásadního se nestalo a i kdyby, všechno jde obrátit či zvrátit, protože zrcadel nebo paralelních světů je neomezeně. Při poslední scéně je trilogie nejen uzavřena, ale vlastně prohlášena za zbytečnou a zapomenutou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $814,115,070║ Tržby Celosvetovo $1,921,847,111▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $34,298,315║ Tržby za predaj DVD v USA $10,196,545║ Poteší takéto prepojenie svetov Spider-mana, ktoré oslavuje už 20.rokov, čo započinul cestu kinami a treba dodať, že jednoznačne dosť úspešnú. Každý z dielov mal čo to ponúknuť a vraciam sa k ním s obľubou, som rád že každý som mal možnosť vidieť na plátne kina. Túto už sériu filmov by som tak trochu prirovnal už k sérii Bondoviek, kde tiež prichádza časom obmena... a hlavné je že prevažne perspektívna. Tu zažívame také osvieženie, keď sa nám všetky svety prepoja a chrlia nám jednú známu tvár za druhou. Dejovo sa to pohráva aj zahráva ako sa len dá ale nakoniec to dosť ustoja a záverom aj prekvapia. Tom Holland sa osvedčil a vniesol tam skôr takú tú chlapčenskú - tínedžerskú hravosť. Dramatické oblúky tu nemôžu chýbať, emócie lomcujú dosť pravidelne, niektoré scény dosť vypiplané a podarilo sa navodiť aj správnu odľahčenosť. Alfred Molina a Willem Dafoe normálne za tie roky omladina, oproti ním je skôr viac ošlahaný časom Tobey Maguire ale zas tá jeho iskra v očiach sa nevytratila. /videl v kine 2x: 90%/ ()

Galerie (77)

Zajímavosti (159)

  • Andrew Garfield prozradil, že fotka známého memu vznikla ještě před první klapkou. „Já a Tobey jsme přišli na plac, dali nám kostýmy a řekli: ‚Rychle, uděláme meme.‘ Všechno bylo ještě před natáčením. Stáli jsme tam a jen nám řekli, aby jsme ukazovali jeden na druhého.“ (griph)
  • Když Peter (Tom Holland) u Happyho (Jon Favreau) doma zjistí, že je něco špatně, můžeme si za ním v pozadí všimnout modelu Města budoucnosti ze Stark Expa 1974 z filmu Iron Man 2 (2010). (Kubaaa97)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

Ani Strážci galaxie nepřekonali Super Maria

07.05.2023

Čtvrtá, ani začátek páté fáze marvelovského univerza mírně řečeno nenadchla, od vyvrcholení trilogie Strážců Galaxie, které na plátna dorazilo ve čtvrtek, se nicméně očekávaly velké věci. A film,… (více)

Super Mario zdolal 1 miliardu

Super Mario zdolal 1 miliardu

01.05.2023

Snímek Super Mario Bros. ve filmu od společností Nintendo a Illumination oficiálně po 26 dnech od premiéry překonal hranici 1 miliardy dolarů. Dohromady to je 490 milionů ze Severní Ameriky a 532 ze… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama