Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 1
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele MickeyWolf k tomuto seriálu (6)

Perníkový táta (2008) 

WOW! Nechápu jak jsem tento seriál mohl pořád odkládat, než jsem se k němu konečně dokopal. Takhle vzrušený jsem byl asi jen u Game of Thrones, který jsem (stejně jak tady) sledoval, hned co jsem měl šanci. Kombinace skvělého námětu, scénáře a obou hlavních postav, kteří své role zvládají tak bravůrně, až se mi chce z toho brečet, má za následek, že mám nyní zájem o chemii jako ještě nikdy předtím... :) 1. série: 95% 2. série: 80% 3. série: 100% 4. série: 100% 5. série: 110% :) ()

Série 1 (2008) (S01) 

1. série mě do seriálu skvěle upoutala a nepustila dokud nebyl konec... Bylo to jako kdybych se v první vteřině prvního dílu nadechl a na konci posledního dílu mi bylo povoleno vydechnout :) Škoda jen většího představení vedlejších postav, kvůli nimž se děj občas zpomalil. Přesto je to však uvítací série, jak má být... ()

Série 2 (2009) (S02) 

2. série pro mě byla spíše zklamáním, oproti první, která slibovala mnohem větší standardy. Na konci každého dílu vás to sice naplo natolik, že jste si pustili hned další epizodu, ale jinak se děj poměrně vlekl. Myslím že to rozšíření, vetšího počtu dílů v sérii, bylo ještě unáhlené... 80% ()

Série 3 (2010) (S03) 

3. Série mě skutečně ohromila a vrátila zpět do hry... Na rozdíl od druhé se pohybuje výrazně rychlejším krokem a zvraty tu nabírají nové otáčky, které nejsou nijak nereálné, ale přesto vás zaručeně vždy, překvapí. 100% ()

Série 4 (2011) (S04) 

Čtvrtá série ani náhodou nezpomaluje a spíše předhání předešlí dojem ze třetí, který jsem měl. Vše je tu stejně dobré: herci, děj, scénář atd. K tomu všemu se ale ještě přidal neskutečně vyhrocený příběh, kde jde vidět jak se každým dílem posouvá o úroveň výš a výš... ()

Série 5 (2012) (S05) 

Asi nejrozporuplnější série. Absolutně nevím jaký mám mít k postavám vztah, jelikož jsou každou epizodou jiní. Takže je jednou nenávidím a pak zase lituju, hotový kolotoč emocí. Nicméně je to asi nejlépe ukončený seriál co jsem kdy viděl a za to jsem převelice rád, především kamera tu vyvrcholuje v naprostou genialitu během každé scény a nedovolí vám ani na vteřinu, spustit oči z obrazovky... ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama