Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 3
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele OG_Swifty k tomuto seriálu (5)

Série 1 (2008) (S01) 

Uvodni / Pilotni zkracena serie, kdy se otestovalo, zda se tohle lidem bude libit. Dvanact let od vydani asi lze prohlasit, ze se to lidem libilo. Cela premisa se mi libi, Walt je mi sympatickej, a doufam ze vyvari spoustu penez. ()

Série 2 (2009) (S02) 

Po prvni sezone, ve ktery byl predstaven hlavni cast, se pribeh dale rozvinul. Predstaveno bylo samozrejme nekolik novych postav, ktere se v serialu ohreji kratce ci dele a pomahaji deji kolem dvou amateru ve svete drog rozvest dal. V prubehu serialu ma Walter nekolik prapodivnych zkratu, z nichz ne vsechny jsem si dokazal vysvetlit / ospravedlnit, a zacina byt pomalu kontroverznejsi postavou. To se bohuzel zatim neodrazi na Pinkmanovi, kterej je porad stejnej blbec.. vlastne jeste horsi. Predposledni epizoda hodne silna, jsem zvedavy, jestli to bude mit nejaky presah i do dalsich sezon. ()

Série 3 (2010) (S03) 

Treti serii jsem kratce opustil, protoze mi prislo pod ruku nekolik serialu, kterym jsem dal prednost. Nic to nemeni na tom, ze tohle byla asi zatim nejlepsi serie ze tri, stale velmi dobrych serii, ktere jsem dosud videl. Jasne zaver druhy sezony byl silny diky Pinkmanovi, ale tohle byl mazec prubezne napric celou sezonou. S vyjimkou nudne "Mouchy". Vazne netusim, kterym smerem se bude situace kolem tech dvou vyvijet dal ... ale jsem sakra zvedavej! ()

Série 4 (2011) (S04) 

Serial ma zajimavy vyvoj a prestoze me to bavi, tak uz se docela tesim na finalni vyusteni tohohle dramatu z Noveho Mexika. Nedokazu posoudit, zda to bylo cilene od zacatku, ale serial se hezky transformuje a ze sympatickyho ucitele chemie se stava prvotridni svine a jak jsem mu v uvodnich sezonach fandil, tak ted uz me tolik nebavi. A presny opak se tyka jeho partaka Pinkmana, ktery mi prisel nejprve zabavny, pote otravny a ted v puli sezony, kdy se diky Gusovi / Mikovi dal do kupy, mi zacal byt dokonce sympaticky. Aniz bych chtel spoilovat, tak musim rict, ze jsem presne tusil, ze za tim vyvrcholenim sezony stal Walter. Celkove me sezona ale asi bavila min, nez tri predesle. ()

Série 5 (2012) (S05) 

Tak uz jsem konecne serial dokoukal, pata 'sebedestruktivni' sezona zacala hodne prapodivne s Waltem opet zachazejic az moc daleko, ale pak se to stocilo k happy endu, ktery samozrejme nemohl trvat vecne. Finale jsem vicemene cekal tak, jak se odehralo - jen ty Andrey mi bylo ve finale lito (na rozdil od Jane, kterou jsem rad nemel). All in all super serial. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama