Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 2
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Alementina k tomuto seriálu (6)

Perníkový táta (2008) 

1 serie 6 dilu ... nevim proc jsem si myslela, ze to ma byt komedialni serial... ale tohle pro me v podstate depka, kdy jste jako clovek zahnani pred otazku volby a musite si vybrat a tohle neni takova ta obycejna kazdodenni všední volba, coz na me nepusobí uplně nejlíp, takže žádná příjemná podívaná, ale dobře zpracovaný seriál, kde je logický vývoj postav, takže je to hodně uveritelný takže o to víc depresivnější.... jeste jsem se nerozhodla, jestli hodlam ve sledování seriálu pokračovat. ()

Série 1 (2008) (S01) 

Po 10 letech od prvniho shlednuti jsem to dala znovu a muj nazor zustal stejny, dobry, ale nechytlo me to, nejak me nezajima, jak to bude pokracovat, protoze mi to prijde predvidatelny, takze se necham prekvapit, protoze to je ten duvod, proc jsem tomu dala druhou sanci... Protoze pak se to pry rozjede a lip budu chapat Better Call Saul ()

Série 2 (2009) (S02) 

Dokoukana, porad nevim, ptoc je okolo toho takovy halooo ()

Série 4 (2011) (S04) 

Ok, takže 6dil 4 série jsem viděla sice naposledy 27.11.22 a další díl až 27.1.23, ale těch posledních 6 dílů jsem už dala za 2 dny a konečně mi to přišlo napínavý... Spoiler, ale řekněte mi, jak asi tak někdo mohl otrávit toho kluka...kdy mu to tak asi někdo mohl přidat do jídla anz by to snědl někdo jiný. ()

Odkup podílu (2012) (S05E06) 

Jako ne, nejsem žádný koumák, natož profik jako Mike, ale po par zkusenostech i já bych Waltovi svazala obě ruce i nohy a ještě k něčemu přivázela, že by se ani hnout nemohl, pusu zalepila a Mike mu zaváže jednu ruku k topení...🤦🏼‍♂️ Výsměch a tohle ne na tom seriálu sere celou dobu...A hlavně bych mu alespoň ty ruce svázala hned jak přišli, ale oni ne, se na sebe v noci hezky koukaj... A jinak z Walta se stal totální nenasytnej a necitlivej psychouš. Se divím, že ho ženuška ještě nezabila, stejně o tom přemýšlí. ()

Doznání (2013) (S05E11) 

Asi nejlepší epizoda, to jsem nečekala. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama