Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Celkem relevantní pokus o uzavření trilogie: konečně to užuž vypadalo, že by kletba (sídlící teď v bytovém domě v Chicagu z dvojky) mohla být zlomena. Škoda, že veškeré strašení probíhalo hrozně amatérsky strojově, zprofanovaně směšní (krkající, posedávající či trhaně se plazící) duchové neděsili, jen nejapně "trapili" (mrtvý chlapeček navíc nějak povyrostl). Za ty musím bodík dolů. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Príjemná, oddychová ducharina, ktorá si na nič nehrá a má to slušný rozjazd od začiatku do konca som bol v neopísaťelnom napätí, ano na japonský originál od Shimizua to nedosahuje ale má to niečo do seba. Triky sú slušné,lakačky tiež, premňa jasných 80 percent. PS: Koniec dal jasne tušiť, že bude ďalšie pokračovanie. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

No, co napsat. První americký díl mě nadchnul, druhý znechutil a třetí.....uspokojil. Prakticky si nemůžu na nic stěžovat, dostal jsem to, co jsem čekal. Otázkou však je, zda i to mi vlastně stačilo. Film nemá ani hlášku, ani scénu, kterou si bych si zapamatoval. JInak to sourozenecké trio je povedené, a Smith je hezká a dobrá herečka. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tohle už byl slabý odvar předchozích dvou dílů. Líbí se mi sice, že byla zachována přímá návaznost, jako v předchozím díle, ale Smrtící nenávist 3 už neoplývá tím tajemnem a strašidelností jako dřív. Možná má svůj díl i okoukanost, protože se prakticky nic od jedničky nemění. Průměr si však tento horor zaslouží. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama