Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Mně se Dva a půl chlapa líbilo, Sheen mi přijde vtipnej, jen jsem si místama říkal, že by mohl být v humoru o kousek tvrdší. A to je myslím ideální nastavení pro koukání na Anger Management. Co bylo občas v TaHM jen naznačený, to je tady rozvedené jako normální téma, některá - třeba vtipy na barevné a na homosexuály - přibyly nově. Charlie je v zásadě pořád Charlie, to znamená děvkař, alkáč a požitkář, co si řeší traumátka z rodiny. K tomu se přidává exmanželka, terapeutka/FwB a set postaviček z civilní skupiny a občas i z vězeňské. V druhé sérii je víc vidět soused a taky Charlieho otec Martin, kterého hraje Charlieho otec Martin. Vzhledem k tomu, že se tu objevila i bývalá Sheenova manželka Denise Richards (trošku oplastikovaná, ale ze střední vzdálenosti stále poměrně atraktivní), jen čekám, kdy se přidá i Charlieho bratr Emilio Estevez. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prozatím dávám 3*. Charlie je pořád cool, ale příjde mi, že je na něm vidět vliv drog, hlavně teda na vizáži. Jinak je to sranda s tématem, které se moc často v seriálech nepoužívá a to psychologie a tu mam rád. Takže tak, uvidíme jak to půjde dál. Dva a půl chlapa, dokud tam byl Sheen je o hvězdu výš. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

V mnohom dosť podobné Two and a half men ale musím uznať, že celkovo má Anger management lepšiu a hlavne o dosť pozitívnejšiu premisu. Páči sa mi, koľko priestoru je venovaného aj iným postavám ako Charliemu: jeho pacienti sú bohovsky vtipní a som nadšená zo Selmy Blair aj jej postavy. Navyše camea Martina Sheena (a referencie na West Wing) sú awesome! ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Je to nenásilné aj vtipné, striedmejšie ako posledné a obsesné série Dva a pol chlapa s Kutcherom. Najsexi babou je bez pochýb Shawnee Smith, riadna tigrica, toto sú tie správne typy, je zvláštne, že v Dva a pol chlapa nedali ani raz takú šarmantnú babu k Charliemu ;) Na zahodenie nie je ani Noureen DeWulf, vyzerá ako mexická židovka, fajn baba na zahryznutie, táto úloha jej dobre sadla a v slovenskom znení ju perfektne nadabovala Lívia Bielovič, dabing sa k tomuto seriálu vydaril skoro ako ten k Dva a pol chlapa, k výberu hlasov nemám výhrad. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který vznikl jen kvůli nasranosti Charlieho, že ho vykopli z dva a půl chlapa. Jeho úvodní věta je prostě úžasná. Né že by se snažil nějak zamaskovat to, že ho vyhodili. On jim to vpálí hned všem do ksichtu. Je skvělé, že existuje seriál s Charliem, protože on prostě umí hrát a je vtipný. Od té doby, kdy je v Dva a půl chlapa Ashton, tak to stojí za hovno. Tenhle seriál stojí za vidění a doufám, že bude pokračovat. 10 dílů jsem skouknul za víkend a po dlouhé době jsem se pořádně smál. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Sheena hraje jeho skutečný otec Martin Sheen, stejně jako ve filmu Wall street (1987). (ČSFD)
  • Názov každej epizódy sa začína slovom “Charlie“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama