Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpatky. Zatim ne tak lol hardcore jako 2 a půl, ale je tam velky potencial a Charlie dobrej. Myslim, ze se to jeste vic rozjede, jak uz to tak byva, doladi se postavy, vysperkuji dialogy atd... Prima nahrada za 2 a pul, nejsem hardliner, ale bez Charlieho me to proste nelaka... A osobne teda naopak doufam, ze Sheeen nepřestane s chlastem, tvrdejma drogama a lehkejma holkama, to je jako byste chteli po dexterovi, aby prestal vrazdit... :) No a pak je tu Selma, zeano, pokazde, kdyz prijde na scenu, mam monumentalni OLE... ()

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod dal Charlie naprosto jasně najevo, co si myslí o svém novém nástupci v Dva a půl chlapa a pak už se vrhnul na svůj (doufejme) velký comeback. A vybral si k tomu velmi dobrý materiál, který by mohl vydržet na několik zábavných sérií. Dostává pozitivní reakce ze všech stran, protože místo tazích po barech táhne nový zábavný sitcom a to fanoušci dokážou ocenit, obzvlášť když zábavný sitcom není dnes lehké najít. Teď už jen nezbývá než počkat, jestli Charlie vytrvá ve svém snažení a jestli scénáristé dokážou dál psát na stejné úrovni (slíbených je 90 dílů, takže sebevědomí určitě tvůrcům nechybí). Potom by mohli přetáhnout i značnou část diváků Dva a půl chlapa, protože kterýho vola by zajímalo, kde má Ashton káru. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU CAN STILL PUT THE OPTION IN ADOPTION YOU STUPID BITCH!" -------- Charlie sa vrátil a natrel to Lorremu (v ratingoch bohužiaľ nie) týmto bombovým seriálom, ktorý je duchovným nasledovníkom kultového Two and a Half Men. O dosť sa nezmenil, preto mám pocit, akoby som znova sledoval Harpera, avšak v inej dimenzii. Typický humor zostáva, štylizácia taktiež podobná, okorenená terapeutickým prostredím. Anger Management je výborný seriál a must-watch pre všetkých fanúšikov Dva a Pol Chlapa. Videných 72 epizód zo 100. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Moje neochota vyzkoušet cokoli nového a obzvláště v seriálovém světě mne od tohoto díla držela daleko dost dlouho. Nedávno jsem se však nudil a v televizi nedávali nic jiného. Proto jsem tedy nechal tento pořad puštěný jako zvukovou kulisu. Nedělal jsem si žádné velké naděje, ale to co jsem slyšel se mi velice zamlouvalo a já tak byl postupně vtažen do děje touto jednou jedinou, zcela náhodnou epizodou a to ještě nutno přičíst hendikep v podobě českého dabingu! Dnes už mám odsledovány čtyři díly a tak se cítim fit komentovat. Charlíeho před lety vyhodili z Dva a půl Chlapa, což byla osudová chyba, kterou si seriál podepsal svůj rozsudek smrti. V reakci na to vznikl Kurz sebeovládání, kde herec všem dokázal, že pořád nepatří do starého železa a že má stále své kouzlo. Uroveň jednoho seriálu šla tímto prudce dolů, zatímco druhý slaví úspěchy a jeho kvalita se přiblíží ke zlatým časům výchozího seriálu. Jelikož je dílo v klíčových věcech velice podobné, vypadá to jakoby tímto Dva a Půl Chlapa zažilo znovuzrození, pouze tedy v úplně jiném seriálu. Skoro jako kdyby převedli z minulosti jen to dobré, co zaručeně fungovalo a bezpáteřního bratra a tlustého uprděného syna zanechá ochotně druhému seriálu. Zde si můžeme vychutnat nový začátek trochu jinak a z toho co jsem viděl, zatím vše funguje tak, jak má. Tímto neříkám že Kurz Sebeovládání je ve výsledku lepší nebo horší, ale jednodnoznačně jde o vylepšení toho, co se z Dva a půl chlapa nakonec stalo. Za to samozřejmě připisuji většinové zásluhy Charlie Sheenovi. 75% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Dva a půl chlapa bez jednoho a půl chlapa v trochu jiném prostředí. Stejný typ humoru, téměř stejný námět, vše je jednoduše takové podobné... "Originálu" jsem dal čtyři hvězdičky a toto je slabší než volná předloha, alespoň v první řadě, a proto za ni dávám tři hvězdy. Problém je totiž hlavně v tom, že je v seriálu Charlie a nikdo jiný, všechny ostatní charaktery jsou naprosto bez prostoru a Charlie je ten, kdo je takový ten nejlepší "king" všeho žijící mezi obyčejnými a jednoduchými lidmi. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)
  • V 9. epizodě 1. série, kdy Charlie (Charlie Sheen) popíjí se svým otcem v baru, jsou u baru skleničky a flašky. V jednom z dalších záběrů však sklo mizí, načež se opět objevuje. (coffeeblack)

Reklama

Reklama