Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Worry77 

všechny recenze uživatele

How much blow can Charlie Sheen do? Enough to kill Two and a half Men. Charlieho comeback po drogových eskapádách už není tak snadno zapamatovatelný, jako jeho předchozí role, v níž hrál ve své podstatě sám sebe. Paradoxně se v tomhle seriálu jeho postava změnila jenom minimálně - nese stejné jméno, má často sex, má na chlup stejný výstup a mimiku a mohl bych jmenovat dál (ne, že by se nějaké odlišnosti nenašly). Zbytek postav je prostě jenom ucházející, neurazí ani nenadchnou, často jsou spíš otravný. Během první série, kterou jsem během víkendu sjel, jsem se zasmál maximálně pětkrát, tudíž není zrovna těžké usoudit, že skvělým humorem to zrovna nečiší. Sheen tu má stále ale spoustu charisma a už jenom díky tomu se na to minimálně dá dívat. Spíš než jako něco, co si pustím, abych se zasmál to vidím jako feel good sitcom na večer, co si pustím, když zrovna v televizi nic jinýho neběží. Tudíž je to fajn, ale žádná sláva se nekoná. (50%) ()

jirijost 

všechny recenze uživatele

Moc šancí jsem tomuhle seriálu nedával, pilotní díl mě vůbec nezaujal, ale řekl jsem si že to nějak přetrpím a kouknu i na pár dalších dílů a hned od druhého dílu mě Anger Management začal bavit. Na Dva a půl chlapa to sice zatím určitě nestačí ale Charlie Sheen opět řádí. Spousta vtipných scén, ke kterým pomáhají i ostatní herci. Po pár prvních dílech dávám zatím čtyři, nevypadá to vůbec špatně. ()

Reklama

zekkx 

všechny recenze uživatele

Pokus Charlieho vrátit se tam, odkud díky svýmu nenasitnýmu nosu spadl. Na výsluní. Trapný pokus. Úvodní scéna, kterou se to Charlie jakousi alegorií snaží Lorremu vrátit je tak průhledná, že vychází spíše trapně. K seriálu - trapné, infantilní gagy jak z opravdu na rychlo umletého, béčkového sitkomu. Nezajímavé postavy, počínaje Charliem, konče jeho nesnesitelnou manželkou. A mohl bych pokračovat.. přiznávám, tohle je hodnocení po pouze pěti shlédnutých dílech, ale pochybuju, že na těch bodech, co jsem tu vypsal se něco kdy změní ;) Jediný v čem Charlieho lituju je fakt, že podle všeho na Anger Management vsadil allin a svoji velkolepou kariéru s ním zakončuje. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prozatím dávám 3*. Charlie je pořád cool, ale příjde mi, že je na něm vidět vliv drog, hlavně teda na vizáži. Jinak je to sranda s tématem, které se moc často v seriálech nepoužívá a to psychologie a tu mam rád. Takže tak, uvidíme jak to půjde dál. Dva a půl chlapa, dokud tam byl Sheen je o hvězdu výš. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Takže, po zhlédnutí poloviny první řady už jsem neodolal a musím komentovat. Charlie je opravdu zpět ve skvělé formě. Nápad s terapeutem, který sám občas neovládne svůj vztek je neokoukaný a Charliemu se ho podařilo zrealizovat výtečně. Mám obrovskou radost, že můžu zase sledovat, jak Charlie využívá svůj talent od boha místo toho aby se neustále ničil. Hodně se mi v seriálu líbí i Selma Blair. Dva a půl chlapa je v mích očích pořád o chloupek lepší, ale i tak se mi seriál zatím opravdu moc líbí. 4 hvězdičky. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Názov každej epizódy sa začína slovom “Charlie“. (Johnny.ARN)
  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • První díl sledovalo 5,47 milionů diváků, což je pro stanici FX rekordní sledovanost a zároveň o rekordní sledovanost sitcomu na kabelové televizi. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama