Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že napriek tomu, že má seriál cez dvadsať minút veľmi rýchlo vám jeho sledovanie zbehne a ani si neuvedomíte, že je na konci. Charlie Sheen sa objavil v ďalšom sitcome, v ktorom si zahral Charlieho, ktorý miluje sex (myslím si, že on by v sitcome ani inú postavu nemohol hrať) a znova ukázal, že je späť po všetkých stránkach a hlavne po tej hereckej. Aj keď je potrebné povedať, že na Two and a Half Men to nemá ani zďaleka, tak je to príjemná oddychovka ktorá sa vám bude páčiť. 80% Môj sitcomový objav roka..:) ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Charlieho Sheena jsem měl vždycky jako herce rád, ještě i před jeho asi největším hereckým úspěchem TAHM a příliš jsem ho neodsuzoval za jeho osobní život, ale je fakt, že už se to asi na něm začíná trochu podepisovat. Po deseti letech v nějvyšších kruzích dokázalo skolit už kdekoho. Tento seriál mi zkrátka moc nesedí..a ačkoli se od TAHM až tak příliš neliší, tak to jsou dva diametrálně rozdílně světy. ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Chvíli jsem se sice chytal nicméně v průběhu druhé sezony už se se seriálem docela vezu. Není to nic kulervoucího a TOP ale svoje kouzlo to má a to nejen díky Charliemu. ... Přiznávám, že postupem času mě to hodně chytlo a se zvyšující se úrovní mi bylo hodně líto ubývajících dílů přede mnou. S Charliem je to zkrátka od Dva a půl chlapa takový dlouhodobý kamarádský vztah přes párty, chlast a ženský. Pro osobní pouto tak zvyšuji na 5*. ()

rexino 

všechny recenze uživatele

Zvažoval som či dať 3 hviezdy alebo 4... nakoniec som dal 3. Nemá to humor z dva a pol chlapa ale na začiatok je tu zaujímaví nápad... nenahraditeľný Charlie Sheen a celkovo zaujímave obsadenie. Ak si to bude držať takýto štandard a ako v 2 a pol chlapa to bude mať absurdne situácie pri ktorých sú slzy na krajíčku (od smiechu samozrejme) tak to určite má šancu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ten druhý sitcom Charlieho Sheena ... je mnohem zajímavější, než ten první. TAAHM mně nikdy ani trochu nebavilo a osobně ho považuju za jeden z nejstupidnějších seriálů, jaký jsem kdy viděl a očekával jsem, že od Kurzu sebeovládání dostanu totéž. Žádná hitparáda to sice není, kvalit Přátel, Big Bangu nebo HIMYM to samozřejmě ani zdaleka nedosahuje, ale je to lepší, než Dva a půl chlapa. Mnohem. Charlie je jako vždy naprosto perfektní a i všechny ostatní postavy jsou dostatečně zajímavé. A ty pozdější epizody jsou mnohem lepší, než prvních třeba dvacet dílů. Nechybí ani Martin Sheen v roli Charlieho otce (nečekaně) a totálně skvělé Shawnee Smith a Daniela Bobadilla (které se naneštěstí ukazovaly stále méně, až se nakonec přestaly ukazovat úplně, což je škoda zejména v případě Sam), výborný Brian Austin Green, Barry Corbin a Laura Bell Bundy, která nahradila příšernou a nesnesitelnou Selmu Blair, jejíž vypsání bylo naopak výborným tahem. Tenhle sitcom je prostě velice zábavná jednohubka, která má ale i zcela špičkové epizody, zejména ve své druhé polovině. Takže za mně spokojenost a díky Primě za odvysílání. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Televizní stanice FX platí licenční poplatek 600 000 amerických dolarů za jednu epizodu seriálu. (Cheeker)
  • Sheena hraje jeho skutečný otec Martin Sheen, stejně jako ve filmu Wall street (1987). (ČSFD)
  • Ještě před začátkem premiéry prvního dílu Charlie Sheen prohlásil, že po konci seriálu končí i jeho herecká kariéra. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama