Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze uživatele MartinezZ k tomuto seriálu (1)

Continuum (2012) 

Dobrý nápad, bohužel posléze poněkud zklamání nad klasickou seriálovostí. První série byla dobrá, druhá ale sklouzla do klasických zámořských seriálových nesmyslů, kdy právě postavy ty nesmysly dělají, namísto řešení podstatného se odvrací pozornost někam jinam a od třetí série to už přestalo mít můj většinový zájem díky paradoxům, další vrstvě nesmyslů, všichni se furt mezi sebou míchali a pracovali pro jedny, pak pro druhé, ti třetí pro čtvrté a pak zase jinak a navršila se další vrstva nesmyslů, kdy postavy už asi milionkrát něco měli udělat, ale ony si to zase rozmyslí... A počítačová animace ve 4. sérii byla poněkud úsměvná. Ale skončilo to, což je ve výsledku plus, protože natahovat to ještě dál a s dalšími časovými linkami a cestami a spolupracemi mezi všemi proti všem a všemu už by to byla děsná slátanina. Seriály obecně mají bohužel tu smůlu, že nesou utvářeny dějem dopředu vymyšleným, ale právě ten se odvíjí od sledovanosti - když je velká, nadbytečně se protahuje a zamotává, když je malá, překotně se vše vysvětluje a ukončuje. Naštěstí u některých autoři vědí, jak je ještě dostatečně ukončit. ~~~ PS: Už mě začínají štvát ty postavy hackerů, co během několika vteřin proniknou všude a všechno zjistí. ()

Reklama

Reklama