Reklama

Reklama

Continuum

(seriál)
Kanada, (2012–2015), 31 h 30 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Simon Barry

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

Rachel Nichols, Victor Webster, Erik Knudsen, Stephen Lobo, Roger Cross, Brian Markinson, Jennifer Spence, Lexa Doig, Luvia Petersen, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Policistka z roku 2077 (Rachel Nichols) se přichomýtne k útěku bandy nebezpečných zločinců z vězení. Ocitne se i s nimi v roce 2012 a dává si za úkol nejen najít cestu zpět ke své rodině, ale zároveň pochytat zločince dříve, než uskuteční svoje plány. Přitom jí pomáhá mladý vynálezce Adam (Erik Knudsen) a Vancouverské policejní oddělení, jmenovitě Carlos (Victor Webster). (Ben Nevis)

(více)

Recenze uživatele Wysch k tomuto seriálu (1)

Continuum (2012) 

Bylo to trošku překvapení pro mě. Pilot se nakonec celkem slušně rozjel a já si i chvíli říkal, že by to mohlo bejt na pět hvězdiček, ale někde kolem třetí epizody se ztratil ten drajv a stala se z toho všeho jen epizodická omáčka okolo nějaký příběhový linky. Jednoduchý případy, který (jinak velice SYMPATICKÁ) Kiera (Nichols) řeší, jsou fakt jen zbytečným přimícháváním surovin do kotle, to nejdůležitější se nakonec objevuje znovu v závěru první sezóny, která spíše přináší otázky o tom, jak se tvůrcům podaří ten časově náročnej oříšek zvládnout. ()

Reklama

Reklama