Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 10
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 10

Recenze (115)

jh666 

všechny recenze uživatele

Seriál skvěle začal a první série ještě lépe skončila. Sice to po odchodu Rebekah vypadalo všelijak, ale finále vše vynahradilo. Mikaelson Family je prostě perfektní. Edit. Druhá série dokázala tu první překonat o pár koňských délek. První série měla především problém v tom, že se tam začalo odvíjet až moc hlavních linek. Druhá série se tohoto dokázala vyvarovat a naservírovala jich méně, které navíc plynule přecházely jedna v druhou. Velké plus vidím především v tom, že jsme se tentokrát víceméně dočkali celé Mikaelson Family. Jinak série dokázala zachovat všechno dobré, co bylo na sérii první a vyvarovat se jejích chyb. Jen tak dál. Edit. Třetí série je o malinko horší než druhá, ale stále se jedná o jeden z nejlepších seriálů, které sleduji. Série byla skvěle rozehraná, ale poněkud trpěla střídáním nepřátel, přičemž ten hlavní měl nakonec docela málo prostoru. A obě zemřelé postavy mi budou opravdu chybět. Série 1 - 88 % Série 2 - 100 % Série 3 - 92 % ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku jsem se bála, že odpojením Původních z TVD bude trošku nuda. No tak to jsem se ovšem dost spletla. Možná bych i řekla, že The Originals jsou mnohem napínavější a akčnější než TVD. Elijah je mou velkou slabostí, takže jsem ráda, že je tu více vidět. Klaus je prostě Klaus a zůstane jím ať už v TVD nebo v The Originals (myšleno v dobrém slova smyslu). Trošku mě mrzí, že byla odsunuta Rebekah, ale věřím, že se opět do děje vrátí. Příjemnou změnou je Marcel a Hayley. Oblíbené postavy: Elijah, Klaus. ()

Reklama

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Na spin-off mám rovnaký názor, ako na TVD. Seriál s Originals sa zdá byť ako konečne niečo dobré z TVD, ale keďže to má v rukách Julie Plec, tak aj v spin-offe, samozrejme, musela trepať otravné love-story, ktoré z toho robia ďalší corny series pre teen-girls. Prvá a pól epizódy, pohoda. Ostatok, trápne. (btw. ale na Phoebe Tonkin sa dobre pozerá. Joseph Morgan ma so svojim prízvukom už prešiel) ()

Florfila 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkala dalších upírů. Je jich poskrovnu a tak se není čemu divit, že beru, co je... Jde o spin-off Vampire diaries a shodou okolností jsem náhodou narazila na jeden z dílů ve vysílání a i když mě to bavilo, jsem ráda, že Originals přece jen trochu vyspěli. Už se tam nepotloukají dětičky ze střední a to je pro mě osvěžující. Ač tak či onak, pořád se jedná a časobijec, ale pokud to plní účel, nemám proti tomu zhola nic... A co si budeme povídat, na Niklause se dívá opravdu moc hezky. :) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvladol som pozriet 4 diely prvej serie a dalej zial uz nie. Bebol by ani tak problem pribeh, ktory ma vo svojej podstate celkom zaujal. Slo skor o  absolutne neherctvo "barbie-in" a "Kenn-ov". Naivita dialogov, a to, ako sa to bralo vazne mi neustale navodzoval dojem, ze cielovka je nastrocny divak, co teda uz dlho nie som. :)  V sucanosti pre mna nepozeratelne a hlupucke. Neodporucam. Ak nie ste spominana cielovka. :) 25% ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)

Reklama

Reklama