Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Blue.Shark k tomuto seriálu (1)

Doktoři z Počátků (2013) odpad!

Je mi upřímně smutno z toho, co za výblitky se to u nás rodí. Za půl hodiny jsem dokázal šestkrát předpovědět, co se v následujících minutách stane; nutně musím poznamenat, že jsem vždycky vybral tu nejdebilnější možnou variantu. Z Doktorů se nevyhnutelně stane další Ordinace, přestože se tvůrci pravděpodobně zmohli na lepší kameru. Debilní zápletky, debilní vtípky, debilní prostředí, debilní hudba, nulová invence v jakémkoliv směru. Klasický mustr, který lze vidět v ordinaci, ulici, gymplu, VKV, pojišťovně, atd. Modlím se za to, abych se ve svých 23 letech dožil dne, kdy česká tvorba povstane z popela a zrodí alespoň jeden kvalitnější seriál, který se nevydá klasickou cestou zaručených výdělků, ale bude se snažit zaujmout diváky na způsob X-Files, Castle, Sherlocka nebo třeba American Horror Story. Edit: po několika dílech může pyšně prohlásit, že se potvrdila moje obava. Tenhle seriál je jednoduše debilní a debily se snaží dělat i z diváků, když jim nestydatě podsouvá, co by měli cítit v té které scéně pomocí krajně nevkusné hudby. Třikrát fuj, zasloužený odpad. Smutné je, že se v tom hnoji nachází několik herců, kteří dokonce umí hrát, avšak mají tak retardovaně napsané role, že jim to je prd platné. A ne, Písaříka nemyslím, jeho postava je tam určitě jen proto, že se tvůrci rozhodovali, jestli prostoduše vtipnou roli dostane člověk nebo pes. ()

Reklama

Reklama