Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Wacki 

všechny recenze uživatele

Přidávám se k menší polovině zdejších hodnotitelů a ikdyž to neni žádná pecka, tak odpad to rozhodně taky neni. Některé ftípky mě docela i pobavily. Vesnická tématika mě vždycky bavila a tak doufám, že se to nezvrtne moc do ordinace, jinak už bych s hodnocením taky váhal... Takhle dávám 1,5 * za samotný seriál, 0,5 * za sexy sestřičku Markétku a 1 * jenom proto, abych na*sral "odpaďáky" a taky, že mám něco pod kůží :) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte večer lepší zábavu a ze seriálů typu Ordinace nedostáváte hned kopřivku či průjem, není co řešit a zaplácněte si večer klidně tímto kouskem. Dostanete drama i (rádoby) vtipné scény. Pár kvalitních herců, co se snaží dát seriálu sledovatelnou úroveň, následně střídají komické figurky, jejichž představitelé buď hrát neumějí nebo už scénáristka jim napsala tak pitomé postavy a dialogy. ()

Reklama

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Protože na to koukaj ty moje dvě sluníčka, tak i JÁ občas sluchem zaznamenám děj. Je to samozřejmně hroznej brak, ale co mě zaráží asi nejvíc je opětovná vata nesmyslnosti, která provází jakýkoliv takový nekonečný seriál. Tuny problémů, které nezaznamená ani milion lidí za celý život, tady musí řešit asi tak 8 postav. Dalším problémem je samotný název. Doktor je tu jen jeden ( po tom co to rychle ukončil Postránecký ) a to ještě ne v každém díle. 99% děje se točí kolem nudných občanů zapadákova, kam ani Lyšky nechodí dávat dobrou noc, a to se tady vyskytují takové dramatické okolnosti jako je vydírání, únos, krádeže, falešní podnikatelé, politikaření, rakoviny, adoptování dětí, " klokánek " , cizojazyčné gangy a dalších 392 různých situací, na které je i velkoměsto jako Praha krátké. Od té doby co se v ději vyskytla velryba Pawlowská, je to už jen odpad, který nemá kam níž spadnout. Katastrofa jménem doktoři z počátků, je dalším příkladem vymývání mozků normálním lidem. Kdy tahle zhovadilost zkončí neví v podstatě nikdo, protože takto nudně a podle vzoru " tak jde čas " kdy se děj každé episody odehrává v reálném čase ( hodina je tam prostě hodina normálního dne ) může seriál okupovat naše obrazovky i 30 let. A ptám li se proboha proč ( ?????? ) tak si musím i sám odpovědět, protože nikdo soudný nedokáže zastavit partu imbecilů, kteří za tyhle škváry berou takový prachy, které JÁ nevydělám ani za rok ( Ježišmarjá po obryni Pawlowské-Kločurákové, se do toho připletla ještě " humorná " Pogodová. Tak to už opradvdu níže spadnout nemá kam. ) ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když si říkám, že horší už to být nemůže, překvapí mě televize s další, ještě daleko větší sračkou, než byly všechny předchozí. Děj prakticky žádnej, svou nenáročností speciálně dělanej pro fanoušky těchto dílek, tedy pro retardy a důchodce ve špatném mentálním stavu. Zajímavé je, že pokud shlédnete upoutávku (kterou prostě shlédnete!, protože než bude pokračovat Váš oblíbený pořad, půjde reklama na Doktory z Počátků alespoň šestsetpadesátkrát) tak již s přehledem víte o všem, co se bude v dalším díle dít... Řešením by bylo, diváky těchto seriálů zavřít někam do karantény a všem ostatním začít dávat v televizi něco koukatelného. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

tak první díl mě naebavil, vadilo mi, že z Písaříka udělali takového retarda a celé mi to přišlo jako nudnější Ordinace, která se podobá seriálům typu Příkopy, Náves apod. 2 díl úplnej opak. Vtipné, dynamické a i herecké výkony mě bavili mnohem víc. Dokonce i Laurinová tu ukazuje, že nemusí hrát jen samé upíštěné slepice a to si myslím, že už jenom kvůli této věci, má tento seriál plus.A druhé plus za Termerovou, Postraneckého, Písaříka a Stránského. Po 2 serii to je nuda a trapnost. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • V 9. dílu "Je to tvoje věc" ve scéně, kdy Ota Kovář (Martin Stránský) opilý upustí stránku s vytišteným mailem, je na něm - kromě žádosti, aby zvedl telefon a mluvil - možno číst: "Uhodneš o koho jde," a dále místo samotnýho mailu následuje text Julia Zeyera ze "Tří legend o krucifixu", konkrétne "Inultus", legendy pražské. (hermiona)
  • Název Počátky byl původně vymyšlen nezávisle na tom, že v České republice skutečně město s tímto názvem existuje. Na to producenti přišli až později. (Cheeker)
  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)

Reklama

Reklama