Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele zette k tomuto seriálu (1)

Doktoři z Počátků (2013) odpad!

Nebudu hodnotit scenar, protoze jsem videl jen par minut. Tento fakt muze napadnout nekolik uzivatelu, ze snad nemam pravo ani tento serial hodnotit... a mozna maji pravdu... Ja v tom omezenem case videl ale tolik zoufalych hereckych vykonu, ktere bijou do oci az hruza, interiery mi prisly neprirozene. Pokud jsem dal Ordinaci jednu hvezdicku, tady musi na radu prijit odpad. Na rozdil od one Ordinace jsem ani nezaregistroval, ze by to nekdo sledoval, i kdyz chapu, ze na chlubeni to nebude:-). ()

Reklama

Reklama