Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 5
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

DarweyD

Já taky Warcraft hrál jen WC 3, wow ne, ale mám všechny Kroniky, takže ten svět znám. Heroes 3 je výborné fantasy a rozhodně nejlepší díl...hele tím to dle mě není, prostě si to Disney stahuje k sobě do Disney+ ...oni mají velký rozpočty a myslím že Netflix/Marvel je nevytrhne kvůli Witcherovi....ještě mě napadl Warhammer ale ti neznám

na příspěvěk reagoval Dragovit

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

Ratemus

jo takhle, no co se týče fantasy světa obecně tak to jich mám víc, nejvíc asi Heroes 3, Warcraft (Wowko nehraju protože mě absolutně nebaví a uplně to zničilo ten příběh těch RTS her) a pak zaklínače, obávám se ale že ten seriál nebude stát za moc... čimž mě napadá jedna otázka, nerušej se všechny ty marvel seriály na netflixu aby měli dostatek rozpočtu na zaklínače??? to by teda bylo velice politováníhodný, plus propad hodnocení poslední řady jejich vlajkovýho seriálu (House of Cards) to by mohlo sedělo docela...

na příspěvěk reagoval Ratemus, Dragovit

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

DarweyD

Malazská kniha padlích, Warcraft, Diablo, jen co znám...bych si dovolil říct že jsou větší než PP. Ovšem já pána prstenů fakt miluji a neznám lepší filmové fantasy tak uvidíme co přinese Witcher

na příspěvěk reagoval DarweyD

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

Dvě hvězdy pánu prstenů? To neni uplně košer... ne jakože opět ne že bych byl zarytej fanda, aleee neznám lepší fantasy svět (možná tak zaklínač)

na příspěvěk reagoval Ratemus

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

DarweyD

 Však on dal dvě hvězdy geniální trilogii Pán Prstenů. No hádám že ten film ke kterému dělá zvuky, ten válečný, který určitě prorazí a zničí všechny tyhle digi hloupost, tak ten rozhodně bude mít lepší zvuky než ten LOTR. Ne, dělám si srandu, dlouhatánsky dlouho žádný český film nebyl úspěšný. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, DarweyD

DarweyD

DarweyD (hodnocení, recenze)

Prometheus69

co není? ... no a k tomu příspěvku toho klofana bez argumentu už se skoro nemá cenu vyjadřovat, dávat odpad podle toho jestli je to komixárna... to je fakt na pováženou, stejně tak by to mohla bejt adaptace knihy a mohl bych říct, že knižní postavy maj zůstat v knihách... fakt mezihvězdná logika.. -_-

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya, Prometheus69

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Mimochodem podle Kinoboxu bylo v roce 2018 rovných 300 filmových premiér. Z toho 7 komiksových filmů. Ano je překomiksováno.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

B.Seville

Pěkně jsi nám to nandal, hlavně že Kazma v práci 4* :-) ! Máš opravdový umělecký cit :-) ! Tak talentovaných lidí snad nejsme ani hodni, asi by bylo nejlepší, kdyby jsi svůj talent šířil někde, kde si ho budou lidé více vážit.

Hlavně, ať je to daleko od čehokoliv co bych snad v životě mohl byť jen zahlédnout :-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

áááááááááááááááá já věděl že jsem na něco zapomněl....tak teda sedm filmů, no sakra, sedm? jako fakt sedm? tolik? 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

B.Seville

tak nějak doposud jsem respektoval tvůj názor, ale pokud hodnotíš filmy odpadem a skutečně jsi je neviděl, tak jsi idiot, nic víc nic míň...mimochodem za rok 2018 byly komiksové filmy Avengers3, Black Panther, Antman 2, Aquaman, to jsou 4 slovy čtyři, pokud jsem ně nějaký nezapomněl, takže ano skutečně je za ten rok překomiksováno...a příští rok? za těch 365 dní bude Avengers4, Spiderman 2, Shazam, Cpt. Marvel, X-men, Hellboy, Alita, Joker, Spawn, Kingsman 3, to je 10 filmů....tedy téměř jeden na jeden měsíc, ano skutečně přemrštěné množství, že ostatní filmy prostě nemají šanci...a jak se ti líbí film Red, Dějiny násilí, Vrána, Z pekla, V jako Vendetta, Valerian, Constantine, Sin City, 300? to jsou vše také komiksovky

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Kingsman je komiksovka, napsal to Mark Millar, ten co napsal třeba Superman Red Son, Avengers Civil war, Old man Logan nebo Kick ass a plno dalších známých komiksů

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

B.Seville

Ty, ale nemáš názor. K filmům jsi neřekl vůbec nic. Jen to, že lidé "pláčou" (Jo to brečení jsi použil první, tak bys měl chápat jeho význam), když jejich oblíbená postava zemře. Což jsem ti jasně řekl, že se netýká pouze superhrdinskýách filmů, ale jakékoliv filmové série jakéhokoliv žánru.

Na čež tu tvrdíš, že zvukové stopy v trailerech se nakonec dostávají i do výsledných filmů (nesmysl, protože v 95% případů to tak není).

Ano uznávám, že trailery nejsou příliš originální, ale to se netýká jen komiksových filmů. Téměř každý film jede podle určité šablony a podobnost je skutečně téměř u všech trailerů.

Co se samotné hudby v trailerech týče tak ano ti jež používají Immediate Music nebo Two steps from Hell jsou zvukově podobní, protože takový je to holt žánr. Ale když si člověk vezmě trailer od nějakého filmu, pro který hudbu skládal třeba Hans Zimmer tak tam ty rozdíli vidět jsou. Jeho skladby jsou opravdu vynikající a má jich více než dost. A to ke všem žánrům filmu.

Ale to je jen hudební podkres, který je sice podstatná, ale malá část celého ozvučení. Ty ses sám totiž ani nevyjádřil, která zvuková složka ti nejvíce vadí. Pouze předpokládám, že hudební podkres, ale kdo ví může to být třeba stejný zvuk troubení v autě v každém filmu. Vzhledem k tomu jak argumentuješ, ani bych se nedivil.

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama